Чорнослив у шоколаді
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачний десерт до чаю або кави. Також такі корисні цукерки можна подати на святковий стіл в якості закуски до алкогольних напоїв.
Можна такі цукерки покласти на кілька хвилин в морозилку, якщо дуже нетерпимий!
- Чорнослив - 10 штук
- Горіхи волоські - 50 грам
- Лимони - 1/2 штуки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Ізюм світлий - 40 грам
- Шоколад гіркий - 100 грам
1
Чорнослив залити гарячою водою, якщо він твердоват.
2
Волоський горіх, цедру одного лимона і родзинки дрібно нарізати, перемішати з медом і соком лимона.
3
Акуратно надрізати кожну чорносливу і покласти в неї трохи начинки.
4
Розтопити шоколад.
5
Кожну чернослівку опустити в гарячий шоколад і покласти в холодильник на кілька годин.