Рецепт Цукерки «чізкейк» в шоколаді фото

Цукерки «чізкейк» в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Шоколад
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, 8 березня, День закоханих
Десерти, Цукерки

У домашніх умовах дуже легко можна приготувати домашні цукерки. Головне - мати під рукою необхідні продукти і силіконову формочку, в ній вони виходять просто відмінно! дивіться рецепт!

Вибір шоколаду - на ваш розсуд, я люблю чорний, але можна взяти білий або молочний. Кількість малини залежить від розміру формочок, в яких ви будете робити цукерки. Якщо формочки маленькі, як у мене, то малинок піде 30 штук. А якщо форма крупніше (як в морозилці для льоду), то цукерок вийде всього 15, тоді і малини потрібно 15 штук. Давайте докладніше подивимося, як приготувати цукерки "чізкейк" в шоколаді!

  • Шоколад - 280 грам
  • Вершковий сир - 220 грам
  • Цукрова пудра - 1/2 склянки
  • Ванільний екстракт - За смаком (або есенція)
  • Збиті вершки - 1/4 склянки
  • Малина - 15-30 штук
цукерки
Підготуйте продукти. Також знадобиться силіконова формочка або форма для льоду. Але скажу відразу: із силіконової набагато легше витягувати цукерки. Сливки збийте до м'якої пишної маси.
цукерки
З'єднайте вершковий сир і цукрову пудру, додайте збиті вершки.
цукерки
Розтопіть шоколад, в кожну клітинку влийте трохи гарячого шоколаду.
цукерки
Візьміть формочку в руки і круговими руху розподіліть шоколад по внутрішній частині форми. Надішліть в холодильник на 5 хвилин, щоб шоколад застиг.
цукерки
На чверть заповніть шоколадні формочки сирним кремом.
цукерки
Вставте по центру по Малинці.
цукерки
Кавовими ложечками заповніть сирним кремом повністю формочки. Крем повинен потрапити не тільки навколо малинки, але і всередину.
цукерки
Полийте зверху кожну цукерку шоколадом і відправте в холодильник на 1 годину для застигання.
цукерки
Через годину вийміть цукерки з форми і пробуйте!
цукерки
Смачного!

Схожі рецепти