Рецепт Цукати з ананаса фото

Цукати з ананаса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Ананас
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Цукати з ананаса - прекрасний десерт, який сподобається вашим гостям і домочадцям. Цукати відмінно підійдуть і до кави і до чаю.

Опис приготування:

Цукати з ананаса готуються дуже довго. Саме приготування не забере у вас багато часу, а ось засушування, наполягання цукатів триває майже дві доби! Проте, ми не боїмося труднощів. Тому пропоную вам рецепт цукатів з ананасів.

1. Чистий ананас, розріжте його на кружечки, Ви з polukrugi, як вам більше сподобається.

2. У каструлю налийте води і насипте цукру. Зваріть цукровий сироп. Вариться такий сироп 10-15 хвилин.

3. Потім опустіть в нього все шматочки ананаса і варіть їх годину, до того моменту, коли сироп почне густіти.

4. Ви побачите, що ананаси ще не стали прозорими, тому їх необхідно витримати в цукровому сиропі ще дві доби.

5. А потім знову закип'ятити, поваріть в киплячій воді 10 хвилин. Після переведіть плиту на середній вогонь і варіть до повного випаровування води. Слідкуйте за тим, щоб ананаси не підгоріли.

Потім викладіть їх на деко або обробну дошку і залиште сушитися. Сушаться цукати з ананаса в перебігу дня, для прискорення процесу поставте деко біля батареї.

Смачного.

  • Ананас - 1 кілограм
  • Цукор - 4 склянки
  • Вода - 3 склянки
Цукати з ананаса готуються дуже довго. Саме приготування не забере у вас багато часу, а ось засушування, наполягання цукатів триває майже дві доби! Проте, ми не боїмося труднощів. Тому пропоную вам рецепт цукатів з ананасів.

1. Чистий ананас, розріжте його на кружечки, Ви з polukrugi, як вам більше сподобається.

2. У каструлю налийте води і насипте цукру. Зваріть цукровий сироп. Вариться такий сироп 10-15 хвилин.

3. Потім опустіть в нього все шматочки ананаса і варіть їх годину, до того моменту, коли сироп почне густіти.

4. Ви побачите, що ананаси ще не стали прозорими, тому їх необхідно витримати в цукровому сиропі ще дві доби.

5. А потім знову закип'ятити, поваріть в киплячій воді 10 хвилин. Після переведіть плиту на середній вогонь і варіть до повного випаровування води. Слідкуйте за тим, щоб ананаси не підгоріли.

Потім викладіть їх на деко або обробну дошку і залиште сушитися. Сушаться цукати з ананаса в перебігу дня, для прискорення процесу поставте деко біля батареї.

Смачного.

Схожі рецепти