Рецепт Равіолі з ананаса фото

Равіолі з ананаса
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти, Ананас
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Десерти

Равіолі з ананаса можна віднести до високої кухні. Готувати його клопітно, потрібно діяти гранично акуратно, щоб страва вийшла красивим. Пробуйте, це блюдо того варто!


Равіолі з ананаса придумали кухаря, для яких робота - це суцільна творчість. Звичайно, найскладнішим для нас буде тонко нарізати ананас. Для цього бажано використовувати спеціальну тертку з насадкою "мигдаликах" або подібну. Равіолі з ананаса подаються з соусом з малини, їх можна прикрасити шоколадом. Звичайно, равіолі потрібно відразу робити на тарілочці, тому, що конструкція досить тендітна. Але таке блюдо не залишиться непоміченим. Успіхів і приємного апетиту!


  • Ананас - 1 штука
  • Малина - 125 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Лимон - 1 штука
равіолі з ананаса - фото крок 1
Ананас очистити від шкірки.
равіолі з ананаса - фото крок 2
Поріжте ананас якомога тонше.
равіолі з ананаса - фото крок 3
Ананас посипати цукром, ваніллю, скропити лимоном і залишити на 2 годину. Приблизно третю частину поріжте дрібними кубиками.
равіолі з ананаса - фото крок 4
На ананас викладіть малину і кубики ананаса.
равіолі з ананаса - фото крок 5
Накрийте малину другим тонким шматочком ананаса і притисніть формочкой.
равіолі з ананаса - фото крок 6
Прикрасьте равіолі. Смачного!

Схожі рецепти