Равіолі з ананаса
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі з ананаса можна віднести до високої кухні. Готувати його клопітно, потрібно діяти гранично акуратно, щоб страва вийшла красивим. Пробуйте, це блюдо того варто!
Равіолі з ананаса придумали кухаря, для яких робота - це суцільна творчість. Звичайно, найскладнішим для нас буде тонко нарізати ананас. Для цього бажано використовувати спеціальну тертку з насадкою "мигдаликах" або подібну. Равіолі з ананаса подаються з соусом з малини, їх можна прикрасити шоколадом. Звичайно, равіолі потрібно відразу робити на тарілочці, тому, що конструкція досить тендітна. Але таке блюдо не залишиться непоміченим. Успіхів і приємного апетиту!
- Ананас - 1 штука
- Малина - 125 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
- Цукрова пудра - За смаком
- Лимон - 1 штука
Ананас очистити від шкірки.
Поріжте ананас якомога тонше.
Ананас посипати цукром, ваніллю, скропити лимоном і залишити на 2 годину. Приблизно третю частину поріжте дрібними кубиками.
На ананас викладіть малину і кубики ананаса.
Накрийте малину другим тонким шматочком ананаса і притисніть формочкой.
Прикрасьте равіолі. Смачного!