Cлойкі з яблуками з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та солодкі слойки з яблуками з дріжджового тіста - для вас! Готується такий десерт дуже швидко і легко, всього за півгодини. Так що порадувати рідних зможете в будь-який момент!
Ділюся простим рецептом слоек з яблуками з листкового дріжджового тіста! Десерт виходить відмінний, завжди його готую в випадках, коли солоденького вже дуже хочеться, але в магазин йти лінь. Адже час на підготовку якраз дорівнює часу зборів і походу за солодощами. Перевірте самі!
- Тісто листкове безрожжевое - 500 грам(1 пачка)
- Яблука - 3-4 штук
- Цукор - За смаком
- Обкладинка - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком (для прикраси)
1. Яблука нарізаємо часточками, видаляючи серцевину. Змішаємо цукор (я брала коричневий) і корицю, посипаємо яблука і ретельно перемішати.
2. Тісто розгортаємо тонким шаром, нарізаємо вздовж на три-чотири шматки. Викладаємо на кожен яблука в цукрі і поміщаємо на деко, застеливши його пекарської папером.
3. Випікати треба 15-20 хвилин при 180 градусах. Ось так має виглядати готова слойка.
4. Нарізаємо порційними шматочками і посипаємо цукровою пудрою. Я подавала з кульками пломбіру. Дуже смачно!