Рецепт Cлойкі з яблуками з дріжджового тіста фото

Cлойкі з яблуками з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Американська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На швидку руку
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Смачні та солодкі слойки з яблуками з дріжджового тіста - для вас! Готується такий десерт дуже швидко і легко, всього за півгодини. Так що порадувати рідних зможете в будь-який момент!

Опис приготування:

Ділюся простим рецептом слоек з яблуками з листкового дріжджового тіста! Десерт виходить відмінний, завжди його готую в випадках, коли солоденького вже дуже хочеться, але в магазин йти лінь. Адже час на підготовку якраз дорівнює часу зборів і походу за солодощами. Перевірте самі!

  • Тісто листкове безрожжевое - 500 грам(1 пачка)
  • Яблука - 3-4 штук
  • Цукор - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
  • Цукрова пудра - За смаком (для прикраси)
Cлойкі з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 1
1. Яблука нарізаємо часточками, видаляючи серцевину. Змішаємо цукор (я брала коричневий) і корицю, посипаємо яблука і ретельно перемішати.
Cлойкі з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 2
2. Тісто розгортаємо тонким шаром, нарізаємо вздовж на три-чотири шматки. Викладаємо на кожен яблука в цукрі і поміщаємо на деко, застеливши його пекарської папером.
Cлойкі з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 3
3. Випікати треба 15-20 хвилин при 180 градусах. Ось так має виглядати готова слойка.
Cлойкі з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 4
4. Нарізаємо порційними шматочками і посипаємо цукровою пудрою. Я подавала з кульками пломбіру. Дуже смачно!

Схожі рецепти