Рецепт Слойки з яблуками з дріжджового тіста фото

Слойки з яблуками з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Дріжджове тісто , Листкове тісто
Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Страви з начинкою , Листкові торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рідко купую готові булочки і торти, бо не довіряю всім цим великим виробником, інша справа - домашня випічка. Розповім, як приготувати слойки з яблуками з дріжджового тіста.

Опис приготування:

Немає нічого простіше, ніж зробити випічку вже з готового тіста. Досить його тільки розморозити і розкачати. Часто купую тісто в магазині, але в цей раз у мене було своє домашнє тісто, яке просто заморозив про запас. В якості начинки можна використовувати ягоди, фрукти, сир, овочі або м'ясо.

  • Тісто листкове дріжджове - 500 грам
  • Яблуко - 2 штуки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Жовток - 1 штука
слойки з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 1
1. Дістаю тісто і розморожувати його при кімнатній температурі (близько 40-60 хвилин), потім викладаю його на стіл, присипаний борошном, і трохи розкочують.
слойки з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 2
2. Нарізаю пласт на прямокутники (можна однією або різних форм).
слойки з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 3
3. Яблука мою і розрізаю на половинки, вичищаю насіння і зрізаю шкірку, нарізаю їх дрібними шматочками.
слойки з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 4
4. По центру кожного прямокутника викладаю яблучну начинку і посипаю трохи цукровим піском.
слойки з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 5
5. Защипуємо кожен прямокутник і проколюю його виделкою, краї защипують виделкою.
слойки з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 6
6. Деко застеляють пергаментом і викладаю слойки, змащую їх жовтком і відправляю в розігрітий до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
слойки з яблуками з дріжджового тіста - фото крок 7
7. Готову випічку перекладаю на дошку і подаю до столу, смачного!

Схожі рецепти