Слойки з яблуками з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите троянди? А пиріжки з яблуками? Пропоную з'єднати два в одному і приготувати гарні слойки з яблуками у вигляді трояндочок! Чи готові? Тоді уважно прочитайте мій рецепт. Все просто!
Постараюся докладно показати, як приготувати слойки з яблуками з листкового дріжджового тіста у вигляді трояндочок. Впевнена, що у вас трояндочка вийде ще гарніше! Готуйте з задоволенням!
- Тісто листкове бездріжджове - 250 грам
- Яблука червоні - 4 штуки
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Джем - 1 Ст. Ложка
Попередньо необхідно розморозити тісто.
Наріжте яблука тоненькими скибочками.
Опустіть їх в холодну воду, додайте лимонний сік, доведіть все до кипіння. А потім відразу зніміть з вогню і злийте відвар. Викладіть скибочки яблук на паперовий рушник.
Тісто тонко розкачати і розрізати на смужки.
Змастіть кожну смужку по центру джемом. Викладіть скибочки яблука, як на фото. Загніть край тесту на скибочки. Скрутіть смужку рулетиком у вигляді троянди.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть заготовки трояндочок в силіконові формочки для кексів.
Випікайте 25-30 хвилин до готовності тесту.
Випікайте 25-30 хвилин до готовності тесту.
Готові трояндочки посипте цукровою пудрою. Смачного!