Рецепт Пиріг з дріжджового тіста з яблуками фото

Пиріг з дріжджового тіста з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Пироги, Страви з начинкою

Випічка з яблуками улюблена всіма людьми. Поєднання солодкого тіста з кислуватою начинкою повторюється в багатьох рецептах. Пробуючи різні тісто і додаткові складові, я прийшла до цього варіанту.

Так як у мене в холодильнику завжди є готове тісто, то я часто роблю подібні пироги, але тільки начинку міняю. Підійдуть майже будь-які фрукти, повидло та ягоди. Але поки що прочитайте про те, як приготувати пиріг з дріжджового тіста з яблуками. Для поліпшення смаку обов'язково додайте корицю.

  • Дріжджове тісто, готове - 500 грам
  • Яблуко - 3 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 2 щіпки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
пиріг з дріжджового тіста з яблуками - фото крок 1
Яблука промийте, очистіть і наріжте кубиками.
пиріг з дріжджового тіста з яблуками - фото крок 2
Форму для випічки змастіть маслом. Викладіть на дно 2/3 тесту.
пиріг з дріжджового тіста з яблуками - фото крок 3
Яблука обсмажте трохи, поки не піде сік, в сковороді з цукром і корицею.
пиріг з дріжджового тіста з яблуками - фото крок 4
Викладіть яблучну начинку в тісто.
пиріг з дріжджового тіста з яблуками - фото крок 5
Час, що залишився тісто викладіть зверху у вигляді сітки або іншого візерунка.
пиріг з дріжджового тіста з яблуками - фото крок 6
Запікайте пиріг в духовці при 180 градусах протягом 30-40 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти