Пиріг з дріжджового тіста з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з яблуками улюблена всіма людьми. Поєднання солодкого тіста з кислуватою начинкою повторюється в багатьох рецептах. Пробуючи різні тісто і додаткові складові, я прийшла до цього варіанту.
Так як у мене в холодильнику завжди є готове тісто, то я часто роблю подібні пироги, але тільки начинку міняю. Підійдуть майже будь-які фрукти, повидло та ягоди. Але поки що прочитайте про те, як приготувати пиріг з дріжджового тіста з яблуками. Для поліпшення смаку обов'язково додайте корицю.
- Дріжджове тісто, готове - 500 грам
- Яблуко - 3 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 2 щіпки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Яблука промийте, очистіть і наріжте кубиками.
Форму для випічки змастіть маслом. Викладіть на дно 2/3 тесту.
Яблука обсмажте трохи, поки не піде сік, в сковороді з цукром і корицею.
Викладіть яблучну начинку в тісто.
Час, що залишився тісто викладіть зверху у вигляді сітки або іншого візерунка.
Запікайте пиріг в духовці при 180 градусах протягом 30-40 хвилин. Приємного чаювання!