Cироп для просочення бісквіта
(покроковий рецепт з фото)
Ви часто печете? Якщо відповідь ствердна, тоді хочу розповісти вам, як приготувати сироп для просочення бісквіта. Перед вами два абсолютно різних, але дуже класних варіанти.
Опис приготування:
1. Щоб приготувати ароматний сироп для просочення бісквіта в домашніх умовах з'єднайте в невеликому сотейнику цукор і воду. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і проваріть трохи, поки цукор повністю не розчинився.
2. Вимийте апельсин, акуратно зріжте цедру і відправте в сироп.
3. Далі є два варіанти - можна додати паличку кориці або ванільний екстракт, наприклад, або ж алкоголь. Якщо десерт не призначений для дітей, то рекомендую додати улюблений лікер або ром, наприклад. Все ретельно перемішайте і залиште до охолодження.
4. Коли сироп настоїться і просочиться усіма смаками і ароматами, процідіть його через сито.
5. Ще один простий рецепт сиропу для просочення бісквіта - це взяти рідина від консервованих ягід і фруктів. Залежно від типу десерту, візьміть сироп від персиків, ананасів, полуниці і т.Д.
До речі, обидва ці варіанти чудово поєднуються між собою, так що ви можете використовувати їх обидва в одному торті.
- Цукор - 0.5 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Цедра апельсина - 1 штука
- Ром - 1 За смаком
2. Вимийте апельсин, акуратно зріжте цедру і відправте в сироп.
3. Далі є два варіанти - можна додати паличку кориці або ванільний екстракт, наприклад, або ж алкоголь. Якщо десерт не призначений для дітей, то рекомендую додати улюблений лікер або ром, наприклад. Все ретельно перемішайте і залиште до охолодження.
4. Коли сироп настоїться і просочиться усіма смаками і ароматами, процідіть його через сито.
5. Ще один простий рецепт сиропу для просочення бісквіта - це взяти рідина від консервованих ягід і фруктів. Залежно від типу десерту, візьміть сироп від персиків, ананасів, полуниці і т.Д.
До речі, обидва ці варіанти чудово поєднуються між собою, так що ви можете використовувати їх обидва в одному торті.