Рецепт Cироп для просочення бісквіта фото

Cироп для просочення бісквіта
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Ви часто печете? Якщо відповідь ствердна, тоді хочу розповісти вам, як приготувати сироп для просочення бісквіта. Перед вами два абсолютно різних, але дуже класних варіанти.

Опис приготування:

1. Щоб приготувати ароматний сироп для просочення бісквіта в домашніх умовах з'єднайте в невеликому сотейнику цукор і воду. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і проваріть трохи, поки цукор повністю не розчинився.

2. Вимийте апельсин, акуратно зріжте цедру і відправте в сироп.

3. Далі є два варіанти - можна додати паличку кориці або ванільний екстракт, наприклад, або ж алкоголь. Якщо десерт не призначений для дітей, то рекомендую додати улюблений лікер або ром, наприклад. Все ретельно перемішайте і залиште до охолодження.

4. Коли сироп настоїться і просочиться усіма смаками і ароматами, процідіть його через сито.

5. Ще один простий рецепт сиропу для просочення бісквіта - це взяти рідина від консервованих ягід і фруктів. Залежно від типу десерту, візьміть сироп від персиків, ананасів, полуниці і т.Д.

До речі, обидва ці варіанти чудово поєднуються між собою, так що ви можете використовувати їх обидва в одному торті.


  • Цукор - 0.5 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Цедра апельсина - 1 штука
  • Ром - 1 За смаком
1. Щоб приготувати ароматний сироп для просочення бісквіта в домашніх умовах з'єднайте в невеликому сотейнику цукор і воду. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і проваріть трохи, поки цукор повністю не розчинився.

2. Вимийте апельсин, акуратно зріжте цедру і відправте в сироп.

3. Далі є два варіанти - можна додати паличку кориці або ванільний екстракт, наприклад, або ж алкоголь. Якщо десерт не призначений для дітей, то рекомендую додати улюблений лікер або ром, наприклад. Все ретельно перемішайте і залиште до охолодження.

4. Коли сироп настоїться і просочиться усіма смаками і ароматами, процідіть його через сито.

5. Ще один простий рецепт сиропу для просочення бісквіта - це взяти рідина від консервованих ягід і фруктів. Залежно від типу десерту, візьміть сироп від персиків, ананасів, полуниці і т.Д.

До речі, обидва ці варіанти чудово поєднуються між собою, так що ви можете використовувати їх обидва в одному торті.

Схожі рецепти