Рецепт Cироп для просочення бісквіта фото

Cироп для просочення бісквіта
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Фрукти, Апельсин
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка

Ви часто печете? Якщо відповідь ствердна, тоді хочу розповісти вам, як приготувати сироп для просочення бісквіта. Перед вами два абсолютно різних, але дуже класних варіанти.

1. Щоб приготувати ароматний сироп для просочення бісквіта в домашніх умовах з'єднайте в невеликому сотейнику цукор і воду. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і проваріть трохи, поки цукор повністю не розчинився.

2. Вимийте апельсин, акуратно зріжте цедру і відправте в сироп.

3. Далі є два варіанти - можна додати паличку кориці або ванільний екстракт, наприклад, або ж алкоголь. Якщо десерт не призначений для дітей, то рекомендую додати улюблений лікер або ром, наприклад. Все ретельно перемішайте і залиште до охолодження.

4. Коли сироп настоїться і просочиться усіма смаками і ароматами, процідіть його через сито.

5. Ще один простий рецепт сиропу для просочення бісквіта - це взяти рідина від консервованих ягід і фруктів. Залежно від типу десерту, візьміть сироп від персиків, ананасів, полуниці і т.Д.

До речі, обидва ці варіанти чудово поєднуються між собою, так що ви можете використовувати їх обидва в одному торті.


  • Цукор - 0.5 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Цедра апельсина - 1 штука
  • Ром - 1 За смаком
1. Щоб приготувати ароматний сироп для просочення бісквіта в домашніх умовах з'єднайте в невеликому сотейнику цукор і воду. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і проваріть трохи, поки цукор повністю не розчинився.

2. Вимийте апельсин, акуратно зріжте цедру і відправте в сироп.

3. Далі є два варіанти - можна додати паличку кориці або ванільний екстракт, наприклад, або ж алкоголь. Якщо десерт не призначений для дітей, то рекомендую додати улюблений лікер або ром, наприклад. Все ретельно перемішайте і залиште до охолодження.

4. Коли сироп настоїться і просочиться усіма смаками і ароматами, процідіть його через сито.

5. Ще один простий рецепт сиропу для просочення бісквіта - це взяти рідина від консервованих ягід і фруктів. Залежно від типу десерту, візьміть сироп від персиків, ананасів, полуниці і т.Д.

До речі, обидва ці варіанти чудово поєднуються між собою, так що ви можете використовувати їх обидва в одному торті.

Схожі рецепти