Просочення для бісквіта
(покроковий рецепт з фото)
Просочення для бісквіта - дуже важлива складова приготування гарної випічки. Це класичний рецепт, де дотримані ідеальні пропорції води і цукру. Готується просочення за 10-12 хвилин.
Хочу розповісти, як приготувати просочення для бісквіта в домашніх умовах. Цукровий сироп не слід кип'ятити, максимум - довести до кипіння, а потім відразу остудити до кімнатної температури. Уже в холодний сироп додаємо лікер і перемішуємо. Готова просочення підійде для бісквіта і роязиках бабок. Хай щастить!
- Цукор - 130 грам
- Вода - 120 мілілітрів
- Лікер шоколадний - 2 Ст. Ложки
Змішуємо в сотейнику воду з цукром. Ставимо на середній вогонь і повністю розчиняємо цукор, довівши до кипіння.
Знімаємо сироп з вогню і повністю охолоджуємо.
Відразу ж вливаємо лікер.
Ретельно перемішуємо отриману просочення.
Готовий сироп можна використовувати відразу або ж перелити в баночку і зберігати в холодильнику.