Рецепт Сироп для просочення бісквіта фото

Сироп для просочення бісквіта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Імбир, Полуниця
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Солодке, Десерти, Сироп

Маленьке доповнення до бісквітів або бісквітним тортам, для того щоб бісквіт просочився, придбав новий смак і аромат.

Один з найоригінальніших рецептів сиропу для просочення бісквіта або бісквітного торта. З цим рецептом ваш арсенал приготування тортів розшириться в бік оригінальності. Бісквіт з цієї просоченням буде набагато м'якше і соковитіше. Так само не доведеться довго чекати, щоб він просочився, а кавово-коньячна нота підкреслить вашу випічку з кращого боку. Читаємо як приготувати сироп для просочення бісквіта і робимо свій торт м'яким і смачним!

  • Цукор - 150 мілілітрів
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Кава - 3 чайних ложки
  • Коньяк - 50 мілілітрів
1
Беремо каструльку, наливаємо половину зазначеної води, злегка підігріваємо і розчиняємо в ній цукор.
2
Отриману масу необхідно довести до стану кипіння.
3
В іншу каструльку наливаємо воду, що залишилася, доводимо до кипіння і висипаємо в киплячу воду кави. Варимо каву і залишаємо настоятися.
4
Хвилин через 10 необхідно пропустити кави через дрібне ситечко.
Далі виливаємо каву і коньяк в солодку воду.
Примітка: замість коньяку можна взяти ром.
5
Необхідно перемішати і охолодити, перш ніж використовувати в торт.

Схожі рецепти