Сироп для просочення бісквіта
(покроковий рецепт з фото)
Маленьке доповнення до бісквітів або бісквітним тортам, для того щоб бісквіт просочився, придбав новий смак і аромат.
Один з найоригінальніших рецептів сиропу для просочення бісквіта або бісквітного торта. З цим рецептом ваш арсенал приготування тортів розшириться в бік оригінальності. Бісквіт з цієї просоченням буде набагато м'якше і соковитіше. Так само не доведеться довго чекати, щоб він просочився, а кавово-коньячна нота підкреслить вашу випічку з кращого боку. Читаємо як приготувати сироп для просочення бісквіта і робимо свій торт м'яким і смачним!
- Цукор - 150 мілілітрів
- Вода - 250 мілілітрів
- Кава - 3 чайних ложки
- Коньяк - 50 мілілітрів
1
Беремо каструльку, наливаємо половину зазначеної води, злегка підігріваємо і розчиняємо в ній цукор.
2
Отриману масу необхідно довести до стану кипіння.
3
В іншу каструльку наливаємо воду, що залишилася, доводимо до кипіння і висипаємо в киплячу воду кави. Варимо каву і залишаємо настоятися.
4
Хвилин через 10 необхідно пропустити кави через дрібне ситечко.
Далі виливаємо каву і коньяк в солодку воду.
Примітка: замість коньяку можна взяти ром.
Далі виливаємо каву і коньяк в солодку воду.
Примітка: замість коньяку можна взяти ром.
5
Необхідно перемішати і охолодити, перш ніж використовувати в торт.