Рецепт Сироп для просочення бісквіта фото

Сироп для просочення бісквіта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Імбир , Полуниця
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Солодке , Десерти , Сироп
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Маленьке доповнення до бісквітів або бісквітним тортам, для того щоб бісквіт просочився, придбав новий смак і аромат.

Опис приготування:

Один з найоригінальніших рецептів сиропу для просочення бісквіта або бісквітного торта. З цим рецептом ваш арсенал приготування тортів розшириться в бік оригінальності. Бісквіт з цієї просоченням буде набагато м'якше і соковитіше. Так само не доведеться довго чекати, щоб він просочився, а кавово-коньячна нота підкреслить вашу випічку з кращого боку. Читаємо як приготувати сироп для просочення бісквіта і робимо свій торт м'яким і смачним!

  • Цукор - 150 мілілітрів
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Кава - 3 чайних ложки
  • Коньяк - 50 мілілітрів
1
Беремо каструльку, наливаємо половину зазначеної води, злегка підігріваємо і розчиняємо в ній цукор.
2
Отриману масу необхідно довести до стану кипіння.
3
В іншу каструльку наливаємо воду, що залишилася, доводимо до кипіння і висипаємо в киплячу воду кави. Варимо каву і залишаємо настоятися.
4
Хвилин через 10 необхідно пропустити кави через дрібне ситечко.
Далі виливаємо каву і коньяк в солодку воду.
Примітка: замість коньяку можна взяти ром.
5
Необхідно перемішати і охолодити, перш ніж використовувати в торт.

Схожі рецепти