Рецепт Чучвара з картоплею фото

Чучвара з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Картопля
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Чучвара - це узбецькі пельмені, які зазвичай подають з бульйоном. Сьогодні будемо готувати пісний варіант з картоплею. Виходить дуже ситне і смачне блюдо. Беріть мій рецепт на замітку!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати чучвару з картоплею, я розповім нижче. За бажанням в начинку ще можна додати смажені гриби. Подавайте чучвару з грибним або овочевим бульйоном, свіжої дрібно посіченою зеленню, приправивши лимонним соком.

  • Борошно - 250 грам
  • Вода - 160 грам (гаряча)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка(1/2 ç.l. - в тісто, 1/2 ç.l. - в начинку)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Картопля - 3-4 штук
  • Бульйон овочевий - 1, 5 L (або грибний)
чучвара з картоплею - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
чучвара з картоплею - фото крок 2
У великій мисці змішайте гарячу воду, сіль, борошно та олію. Замісити однорідне тісто.
чучвара з картоплею - фото крок 3
Скачайте його в кулю і залиште на 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
чучвара з картоплею - фото крок 4
Картоплю очистіть, наріжте на скибочки і відварити в підсоленій воді до м'якості. Потім вилкою подрібніть картопля в пюре. Підсолити і поперчіть за смаком.
чучвара з картоплею - фото крок 5
Розкачайте тісто в пласт товщиною в 1 мм. Наріжте на квадрати 5 з 5 см. У центр викладіть начинку з картоплі.
чучвара з картоплею - фото крок 6
Скріпіть краю трикутником, потім з'єднайте протилежні краї.
чучвара з картоплею - фото крок 7
Варіть чучвару в киплячому бульйоні. Вони будуть готові приблизно через 7 хвилин після того, як спливуть.
чучвара з картоплею - фото крок 8
Чучвара з картоплею готова, смачного!

Схожі рецепти