Азу з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами класичний рецепт приготування азу з картоплею в мультиварці. Дуже смачне гаряче блюдо, обов'язково спробуйте приготувати!
Традиційно азу готують зі свинини або баранини. Я описав рецепт, де використовується баранина. Азу з картоплі з бараниною в мультиварці приготувати не дуже складно. Спеції додавати за бажанням, я особисто віддаю перевагу обов'язково додати червоний мелений перець і лавровий лист. Страва від цього тільки виграє. Приступимо.
- Баранина - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 6 штук
- Огірок солоний - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (сіль, червоний мелений перець, лавровий лист)
Наріжте баранину і цибулю. Опустіть все в мультиварку. Додайте рослинного масла, в режимі "жарка" тримаємо інгредієнти під відкритою кришкою 15 хвилин.
Додайте дрібно порізані огірки і томатну пасту, все перемішайте. Смажимо ще 5 хвилин.
Половину часнику подрібніть, додайте в мультиварку. Заливаємо все 1-2 мульти-склянками води і перемішуємо. tusim 1, 5-2 годину.
За пів години до закінчення гасіння додайте в мультиварку попередньо підсмажену картоплю. Він повинен бути напів-готовим.
Так само, для 20-30 хвилин до закінчення гасіння додайте спеції: сіль, червоний перець і лавровий лист. Гарненько перемішайте.
Азу з картоплею в мульварке готовий!