Рецепт Човники з кабачків з грушею фото

Човники з кабачків з грушею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Кабачок , Груша
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Літні , Полудень
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Думаєте, човники з кабачків можуть наповнюватися тільки несолодкими начинками? Сьогодні я доведу вам зворотне і покажу, як приготувати смачний десерт: човники з кабачків з грушею. Буде смачно!

Опис приготування:

Цей десерт я б назвала ще так: "Грушевий крамбл в шинку" . Ніжна грушево-корична начинка з хрусткою крихтою з печива… і все це в ніжній човнику з кабачка. Десерт воістину оригінальний і незвичайний. Але тільки спробуйте його, і ви обов'язково захочете приготувати його ще не раз!

А поки дивіться рецепт, як приготувати човники з кабачків з грушею.

  • Кабачок - 2 штуки
  • Груша - 2 штуки
  • Печиво - 3-4 штук (пісочне)
  • Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 40 грам
човники з кабачків з грушею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
човники з кабачків з грушею - фото крок 2
Грушу, не очищаючи, поріжте дрібними кубиками.
човники з кабачків з грушею - фото крок 3
На сковороді розтопіть половину вершкового масла, відправте в сковороду грушу і дайте їй злегка пом'якшити. Потім всипте половину цукру і готуйте, часто помішуючи, хвилин 10-12 хвилин. Потрібно, щоб груша стала м'якою і Карамелізовані. Аромат буде стояти просто чарівний.
човники з кабачків з грушею - фото крок 4
Печиво потовчіть в крихту і повторіть ту ж процедуру, що і з грушею. Розтопити вершкове масло, відправте в нього крихту печива і всипте цукор. Готуйте пару хвилин, постійно помішуючи, щоб крихта присмажилася.
човники з кабачків з грушею - фото крок 5
Кабачок розрізати вздовж навпіл, чайною ложечкою вийміть м'якуш, залишивши стінки завтовшки приблизно 5 мм.
човники з кабачків з грушею - фото крок 6
Наповніть човники грушевої начинкою.
човники з кабачків з грушею - фото крок 7
Зверху присипте крихтою з печива.
човники з кабачків з грушею - фото крок 8
Запікайте човники з кабачків в духовці при температурі 180 градусів 15-20 хвилин. Подавати десерт можна як гарячим, так і холодним. На додаток до нього відмінно підійде чашка гарячої кави і кулька морозива.

Схожі рецепти