Рецепт Чорничний суп фото

Чорничний суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Чорниця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Супи, Холодні супи

Рецепт приготування супу з лісових ягід.

Якщо ви використовуєте сушену чорницю, то її потрібно замочити в холодній воді приблизно на 10 хвилин. Довести до кипіння і варити протягом 5 хвилин. Потім додати цукор і продовжувати готувати ще 5-6 хвилин. Розвести крохмаль з водою і залити в каструлю з чорницею. Довести до кипіння.

Розлив суп по тарілках додати відварний рис, можна залити кілька крапель лимонного соку. Подавати зі сметаною.


  • Чорниця - 200 грам
  • Вода - 800 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Відварений рис - 40 грам
  • Крем - 160 грам
Якщо ви використовуєте сушену чорницю, то її потрібно замочити в холодній воді приблизно на 10 хвилин. Довести до кипіння і варити протягом 5 хвилин. Потім додати цукор і продовжувати готувати ще 5-6 хвилин. Розвести крохмаль з водою і залити в каструлю з чорницею. Довести до кипіння.

Розлив суп по тарілках додати відварний рис, можна залити кілька крапель лимонного соку. Подавати зі сметаною.

Схожі рецепти