Чорничний суп
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з лісових ягід.
Якщо ви використовуєте сушену чорницю, то її потрібно замочити в холодній воді приблизно на 10 хвилин. Довести до кипіння і варити протягом 5 хвилин. Потім додати цукор і продовжувати готувати ще 5-6 хвилин. Розвести крохмаль з водою і залити в каструлю з чорницею. Довести до кипіння.
Розлив суп по тарілках додати відварний рис, можна залити кілька крапель лимонного соку. Подавати зі сметаною.
- Чорниця - 200 грам
- Вода - 800 грам
- Цукор - 100 грам
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Відварений рис - 40 грам
- Крем - 160 грам
Якщо ви використовуєте сушену чорницю, то її потрібно замочити в холодній воді приблизно на 10 хвилин. Довести до кипіння і варити протягом 5 хвилин. Потім додати цукор і продовжувати готувати ще 5-6 хвилин. Розвести крохмаль з водою і залити в каструлю з чорницею. Довести до кипіння.
Розлив суп по тарілках додати відварний рис, можна залити кілька крапель лимонного соку. Подавати зі сметаною.
Розлив суп по тарілках додати відварний рис, можна залити кілька крапель лимонного соку. Подавати зі сметаною.