Рецепт Бездріжджовий чорничний пиріг фото

Бездріжджовий чорничний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди , Чорниця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Хочу з вами поділитися дивовижним рецептом приготування бездріжджового чорничного пирога. Він припаде до смаку всім тим, хто цінує домашню випічку і не любить багато часу проводити за приготуванням!

Опис приготування:

Я ось раніше рідко робила випічку з ягодами, адже вони вічно"розтікаються" і псують зовнішній вигляд випічки. Так ось, хтось мені підказав цей простий рецепт бездріжджового чорничного пирога, який за рахунок використання крохмалю дозволяє ягідка залишатися цілими і ніби желирование. Спробуйте, смачно!

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Чорниця - 400 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок(2 ст.Л. В тісто, інше - в начинку)
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 5 Ст. Ложок
бездріжджовий чорничний пиріг - фото крок 1
1. Муку змішаємо з цукром. Масло натираємо на тертці і змішаємо з борошном. Повинна вийде крихта.
бездріжджовий чорничний пиріг - фото крок 2
2. Вливаємо воду і швидко замісити тісто. Відправимо на півгодини в холодильник.
бездріжджовий чорничний пиріг - фото крок 3
3. Чорницю поки що змішайте з крохмалем і цукром. Тісто дістаємо, 1/3 відщипуємо, інше розгортаємо в пласт. Висипаємо ягідну суміш поверху. Час, що залишився тісто іржемо на смужки і"гратами" викладаємо поверх ягід.
бездріжджовий чорничний пиріг - фото крок 4
4. Запікаємо в розпеченій духовці приблизно півгодини. Остуджують і пиріг можна подавати!

Схожі рецепти