Рецепт Баттер чорничний фото

Баттер чорничний
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Ягоди , Чорниця
ПП рецепти , Веганські страви
Для дітей , Десерт
Заготовки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами простим рецептом Баттера чорничного. Це таке іноземне назва заготовки, щось середнє між нашим повидлом і варенням. Виходить дуже смачно, рекомендую!

Опис приготування:

Цей Баттері чорничний в домашніх умовах я готую щороку, виходить відмінна заготовка на зиму! Ось тільки враховуйте свої смакові переваги, деяким з моїх домочадців такий Баттері здається занадто кислим, хоча мені дуже подобається. Так що про всяк випадок можете додати менше лимонного соку і цедри, тоді буде солодше!

  • Лимон - 1 штука
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
баттер чорничний - фото крок 1
1. Чорницю ретельно миємо, прибираючи дрібне сміття, і обсушити.
баттер чорничний - фото крок 2
2. Подрібнюємо в блендері. Перекладаємо масу в каструльку і на маленькому вогні тримаємо приблизно годину. Потім - додамо цукор, перемішаємо, і тримаємо на маленькому вогні далі.
баттер чорничний - фото крок 3
3. Через п'ять годин додамо спеції, перемішаємо вже загусла суміш, свіжовичавлений лимонний сік і цедру лимона, і тримаємо ще годину.
баттер чорничний - фото крок 4
4. Перекладаємо наш Баттері в підготовлені баночки, і закриваємо стерильними кришками. Зберігаємо в холодильнику. Готово!

Схожі рецепти