Чізкейк з рікоттою
(покроковий рецепт з фото)
Що можна приготувати з додаванням рікотти? Варіантів блюд існує величезна кількість: наприклад, чізкейк з рікоттою в літньому варіанті. Ягоди
І фрукти можна додавати будь-які на ваш смак.
Чізкейк з рікоттою завжди добре піднімається, але стежте за температурою, щоб він не пригоріла і не потріскався. Тільки коли пиріг повністю охолоне, його можна виймати з форми.
- Борошно - 2 склянки
- Вершкове масло - 230 грам
- Яйця - 4 штуки(3 в начинку)
- Цукор - 420 грам
- Розпушувач - 1 чайних ложок
- Rikotta - 500 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Цедра лимону - 1 чайних ложок
- Ванілін - 1 За смаком
1
Чізкейк неможливий без хрусткої основи. Для її приготування потрібно змішати борошно з сіллю і цукром, додавши до них масло. Замісити тісто, викладіть його в форму для випічки і приберіть в холодильник.
2
Тим часом потрібно приготувати начинку: змішайте сир, 350 г пісочний, цедру, 3 яйця, 5 ст. L. Вершкового масла і 150 г борошна до однорідного стану.
3
Замісити "тісто" (це буде сирна начинка), викладіть все в форму, в якій у нас вже готова основа.
4
Запікається такий чізкейк при температурі 160 градусів близько 80 хвилин.