Рецепт Чізкейк з рікоттою фото

Чізкейк з рікоттою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Рікотта
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл
Випічка , Чізкейк
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Що можна приготувати з додаванням рікотти? Варіантів блюд існує величезна кількість: наприклад, чізкейк з рікоттою в літньому варіанті. Ягоди

І фрукти можна додавати будь-які на ваш смак.

Опис приготування:

Чізкейк з рікоттою завжди добре піднімається, але стежте за температурою, щоб він не пригоріла і не потріскався. Тільки коли пиріг повністю охолоне, його можна виймати з форми.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло - 230 грам
  • Яйця - 4 штуки(3 в начинку)
  • Цукор - 420 грам
  • Розпушувач - 1 чайних ложок
  • Rikotta - 500 грам
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 1 чайних ложок
  • Ванілін - 1 За смаком
1
Чізкейк неможливий без хрусткої основи. Для її приготування потрібно змішати борошно з сіллю і цукром, додавши до них масло. Замісити тісто, викладіть його в форму для випічки і приберіть в холодильник.
2
Тим часом потрібно приготувати начинку: змішайте сир, 350 г пісочний, цедру, 3 яйця, 5 ст. L. Вершкового масла і 150 г борошна до однорідного стану.
3
Замісити"тісто" (це буде сирна начинка), викладіть все в форму, в якій у нас вже готова основа.
4
Запікається такий чізкейк при температурі 160 градусів близько 80 хвилин.

Схожі рецепти