Рецепт Чізкейк без випічки з рікоттою фото

Чізкейк без випічки з рікоттою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Сир , Молоко , Чорниця
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Без випічки , Чізкейк
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ну хто не знає про чізкейк? думаю, що знають все і пробували напевно багато, а ось готували ви цей чудовий десерт у себе вдома? Якщо ні, обов'язково приготуйте і почастуєте своїх близьких!

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт приготування чізкейку без випічки з рікоттою. Готується такий чізкейк зовсім недовго, а при певній вправності досить швидко. Головне дати йому гарненько застигнути в холодильнику, як правило, на це йде 3-4 годину. Гарного дня!

  • Печиво - 250 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Rikotta - 500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Вапно - 2 штуки
  • Чорничне варення - 500 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Желатин - 4 чайних ложки
чізкейк без випічки з рікоттою - фото крок 1
Печиво подрібнюємо і змішуємо з розтопленим вершковим маслом, а потім утрамбовуємо в форму для чізкейку. Ставимо в холодильник на 40 хвилин.
чізкейк без випічки з рікоттою - фото крок 2
Вершки збийте з рікоттою, сметаною, цукром, соком лаймов. Додайте желатин (попередньо замочений у холодній воді, а потім розігрітий на водяній бані), а також чорничне варення. Все перемішайте.
чізкейк без випічки з рікоттою - фото крок 3
Начинкою наповнюємо зверху форму і ставимо в холодильник на 4 годину.
чізкейк без випічки з рікоттою - фото крок 4
При подачі зверху викладіть трохи чорничного варення. Смачного!

Схожі рецепти