Рецепт Чізкейк без випічки з рікоттою фото

Чізкейк без випічки з рікоттою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Сир, Молоко, Чорниця
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Без випічки, Чізкейк

Ну хто не знає про чізкейк? думаю, що знають все і пробували напевно багато, а ось готували ви цей чудовий десерт у себе вдома? Якщо ні, обов'язково приготуйте і почастуєте своїх близьких!

Перед вами класичний рецепт приготування чізкейку без випічки з рікоттою. Готується такий чізкейк зовсім недовго, а при певній вправності досить швидко. Головне дати йому гарненько застигнути в холодильнику, як правило, на це йде 3-4 годину. Гарного дня!

  • Печиво - 250 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Rikotta - 500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Вапно - 2 штуки
  • Чорничне варення - 500 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Желатин - 4 чайних ложки
чізкейк без випічки з рікоттою - фото крок 1
Печиво подрібнюємо і змішуємо з розтопленим вершковим маслом, а потім утрамбовуємо в форму для чізкейку. Ставимо в холодильник на 40 хвилин.
чізкейк без випічки з рікоттою - фото крок 2
Вершки збийте з рікоттою, сметаною, цукром, соком лаймов. Додайте желатин (попередньо замочений у холодній воді, а потім розігрітий на водяній бані), а також чорничне варення. Все перемішайте.
чізкейк без випічки з рікоттою - фото крок 3
Начинкою наповнюємо зверху форму і ставимо в холодильник на 4 годину.
чізкейк без випічки з рікоттою - фото крок 4
При подачі зверху викладіть трохи чорничного варення. Смачного!

Схожі рецепти