Чізкейк без випічки з рікоттою
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто не знає про чізкейк? думаю, що знають все і пробували напевно багато, а ось готували ви цей чудовий десерт у себе вдома? Якщо ні, обов'язково приготуйте і почастуєте своїх близьких!
Перед вами класичний рецепт приготування чізкейку без випічки з рікоттою. Готується такий чізкейк зовсім недовго, а при певній вправності досить швидко. Головне дати йому гарненько застигнути в холодильнику, як правило, на це йде 3-4 годину. Гарного дня!
- Печиво - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Rikotta - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Вапно - 2 штуки
- Чорничне варення - 500 грам
- Цукор - 200 грам
- Желатин - 4 чайних ложки
Печиво подрібнюємо і змішуємо з розтопленим вершковим маслом, а потім утрамбовуємо в форму для чізкейку. Ставимо в холодильник на 40 хвилин.
Вершки збийте з рікоттою, сметаною, цукром, соком лаймов. Додайте желатин (попередньо замочений у холодній воді, а потім розігрітий на водяній бані), а також чорничне варення. Все перемішайте.
Начинкою наповнюємо зверху форму і ставимо в холодильник на 4 годину.
При подачі зверху викладіть трохи чорничного варення. Смачного!