Чізкейк з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Смачний десерт, головним інгредієнтом якого є вершковий сир або сир. Пропоную приготувати цей смачний десерт англійським способом, без випічки. Швидко, зручно і головне - шалено смачно.
Смачний і ніжний десерт можуть приготувати навіть ті, хто не любить пекти. Цей чізкейк готується без випічки. Смачна основа з пісочного печива, ніжна не надто солодка начинка і ароматні ягоди полуниці - це дуже смачно! Особливо раді такому десерту діти. Дивіться, як приготувати чізкейк з полуницею. НЕ lenitesy, Обов'язково зробіть таке чудове ласощі!
- Пісочне печиво - 500 грам
- Вершкове масло - 170-200 грам
- Sиr маскарпоне - 500 грам
- Вершки 33% - 500 грам
- Згущене молоко - 100 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Полуниця - 300-400 грам
- Желе для торта - 1 штука
Печиво для чізкейку можна взяти і звичайне, і шоколадне.
Подрібнюємо печиво в дрібну крихту, а масло розтопити.
Змішуємо борошно з печива і масло до отримання маси, яка легко ліпиться, але і легко кришиться.
Форму беремо роз'ємну і діаметром 23-25 см. Застеляємо дно пергаментом
І викладаємо масу для основи чізкейку, щільно трамбуючи і формуючи бортики. Ставимо в холодильник.
Тим часом на водяній бані розчиняємо желатин у воді з цукром і лимонним соком. Помішуємо до розчинення желатину. Знімаємо з лазні, нехай остигає.
Дуже холодні вершки збиваємо в пишну масу. Додаємо порціями маскарпоне, змішаний зі згущеним молоком. Збиваємо до однорідності.
Не припиняючи збивати, вливаємо тонкою цівкою желатинову масу і дуже ретельно все збиваємо.
Дістаємо з холодильника основу для чізкейку, викладаємо вершкову масу в форму і розрівнюємо. Ставимо в холодильник до застигання.
Полуницю ретельно помиємо і обсушимо. Потім нарізаємо тонкими часточками. Розведемо за інструкцією желе для торта. Викладемо скибочки полуниці на застиглий чізкейк і заллємо желе. Ставимо в холодильник до застигання желе.