Рецепт Сирний чізкейк з полуницею фото

Сирний чізкейк з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Полуниця
ПП рецепти
На святковий стіл
Випічка , Чізкейк
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Цей рецепт чізкейку - на ніжною бісквітної основі з сирною начинкою з неймовірно смачною кремовою текстурою. Аромат полуниці зайвий раз хвалити нема буду. Готується десерт нешвидко, зате нескладно.

Опис приготування:

Не обов'язково використовувати водяну баню, але без неї високий ризик, що чізкейк лопне. Використовувати форму для випічки краще з високими бортами, але якщо у вас такої немає, можна збільшити борту пергаментним папером. Простояв 2-3 дня, сирний чізкейк стане тільки смачніше. Запам'ятовуйте, як приготувати сирний чізкейк з полуницею.

  • Яйця - 2 штуки (для бісквіта)
  • Сіль - 1 грам (для бісквіта)
  • Цукор - 50 грам (для бісквіта)
  • Борошно - 60 грам (для бісквіта)
  • Яйця - 5 штук (для начинки)
  • Крем - 400 грам (для начинки)
  • Олія - 80 грам (для начинки)
  • Цукор - 230 грам (для начинки)
  • Ванільний цукор - 1 штука (для начинки)
  • Крохмаль - 30 грам (для начинки)
  • Полуниця - 300 грам
  • Желе - 1 штука(1 пакетик)
  • Сир - 1 кілограм
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 1
1. Для приготування бісквіта збийте 2 яйця з дрібкою солі. Спочатку на маленькій швидкості, потім - на високій.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 2
2. Коли маса почне загусати, додайте цукор, Не виключаю міксер.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 3
3. Двома підходами просійте в миску борошно, акуратно вмішуючи її віночком або ложкою.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 4
4. Тісто вилийте в роз'ємну форму, застелену пергаментом. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 5
5. У чашу комбайна закладіть всі інгредієнти для сирної начинки, крім яєць. Збивайте довго і ретельно до кремоподібного стану.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 6
6. Додайте в крем яйця, перемішайте на повільній швидкості 20-30 секунд. Потім вилийте всю масу в форму для випічки на остиглий бісквіт.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 7
7. Випікають чізкейк на водяній бані. Тому форму для випічки обмотайте плівкою від рукава для запікання, щоб в торт не потрапляла вода, і помістіть в ємність з водою, щоб вона дістала до половини висоти чизкейка. Помістіть все в духовку і печіть 1 годину 40-50 хвилин при температурі 160 градусів.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 8
8. Середина випічки повинна бути «живий», але не рідкою. Відокремте її від бортів форми, дайте охолонути 3-4 годину. Полуницю наріжте пластинами і покладіть на чізкейк. Желе приготуйте за інструкцією на упаковці і, коли воно охолоне і почне застигати, залийте їм полуницю.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 9
9. Подавати торт можна через 2-3 години після того, як він постоїть в холодильнику. Ось такий красень вийшов!

Схожі рецепти