Рецепт Сирний чізкейк з полуницею фото

Сирний чізкейк з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир, Полуниця
ПП рецепти
На святковий стіл
Випічка, Чізкейк

Цей рецепт чізкейку - на ніжною бісквітної основі з сирною начинкою з неймовірно смачною кремовою текстурою. Аромат полуниці зайвий раз хвалити нема буду. Готується десерт нешвидко, зате нескладно.

Не обов'язково використовувати водяну баню, але без неї високий ризик, що чізкейк лопне. Використовувати форму для випічки краще з високими бортами, але якщо у вас такої немає, можна збільшити борту пергаментним папером. Простояв 2-3 дня, сирний чізкейк стане тільки смачніше. Запам'ятовуйте, як приготувати сирний чізкейк з полуницею.

  • Яйця - 2 штуки (для бісквіта)
  • Сіль - 1 грам (для бісквіта)
  • Цукор - 50 грам (для бісквіта)
  • Борошно - 60 грам (для бісквіта)
  • Яйця - 5 штук (для начинки)
  • Крем - 400 грам (для начинки)
  • Олія - 80 грам (для начинки)
  • Цукор - 230 грам (для начинки)
  • Ванільний цукор - 1 штука (для начинки)
  • Крохмаль - 30 грам (для начинки)
  • Полуниця - 300 грам
  • Желе - 1 штука(1 пакетик)
  • Сир - 1 кілограм
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 1
1. Для приготування бісквіта збийте 2 яйця з дрібкою солі. Спочатку на маленькій швидкості, потім - на високій.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 2
2. Коли маса почне загусати, додайте цукор, Не виключаю міксер.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 3
3. Двома підходами просійте в миску борошно, акуратно вмішуючи її віночком або ложкою.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 4
4. Тісто вилийте в роз'ємну форму, застелену пергаментом. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 5
5. У чашу комбайна закладіть всі інгредієнти для сирної начинки, крім яєць. Збивайте довго і ретельно до кремоподібного стану.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 6
6. Додайте в крем яйця, перемішайте на повільній швидкості 20-30 секунд. Потім вилийте всю масу в форму для випічки на остиглий бісквіт.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 7
7. Випікають чізкейк на водяній бані. Тому форму для випічки обмотайте плівкою від рукава для запікання, щоб в торт не потрапляла вода, і помістіть в ємність з водою, щоб вона дістала до половини висоти чизкейка. Помістіть все в духовку і печіть 1 годину 40-50 хвилин при температурі 160 градусів.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 8
8. Середина випічки повинна бути «живий», але не рідкою. Відокремте її від бортів форми, дайте охолонути 3-4 годину. Полуницю наріжте пластинами і покладіть на чізкейк. Желе приготуйте за інструкцією на упаковці і, коли воно охолоне і почне застигати, залийте їм полуницю.
сирний чізкейк з полуницею - фото крок 9
9. Подавати торт можна через 2-3 години після того, як він постоїть в холодильнику. Ось такий красень вийшов!

Схожі рецепти