Рецепт Сирний пиріг з полуницею фото

Сирний пиріг з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Перед вами простий рецепт сирного пирога з полуницею. Впевнена, вам дуже сподобається випічка з сиром, прикрашена гарними стиглими ягодами і з хрустким нижнім шаром. Дуже смачно. Раджу!

Опис приготування:

Звичайно, не можна сказати, що це найпростіший рецепт сирного пирога з ягодами: тут ми будемо і запікати, і заливати желе, і охолоджувати… Однак ви тільки подивіться, яка в підсумку вийде краса! воно того варте, точно вам кажу! Найкраще, як і всі види холодної випічки, цей пиріг підходить для літніх посиденьок з подружками з шампанським з приводу або навіть без приводу.

  • Печиво - 220 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сир - 550 грам
  • Цукор - 400 грам (половина - для сирного шару, половина - для ягідної заливки)
  • Окріп - 1 Склянка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Желе малинове - 50 грам(1 упаковка)
  • Яйця - 3 штуки
  • Ягоди - 1 За смаком (у мене приблизно 100 грамів полуниці, але це можуть бути будь-які ягоди в будь-якій кількості)
сирний пиріг з полуницею - фото крок 1
1. Печиво перетираємо в крихту разом з розм'якшеним маслом. Укладаємо щільним шаром на дно рознімної форми.
сирний пиріг з полуницею - фото крок 2
2. Далі потрібно збити сир разом з ваніллю, 200 грамами цукру і яйцями. Цю суміш викладаємо поверх печива і відправляємо запікатися на 30-40 хвилин при 200 градусах. Повинна з'явиться рум'яна кірочка зверху. Як з'явиться - виймаємо.
сирний пиріг з полуницею - фото крок 3
3. Чекаємо, поки сирний шар охолоне, а тим часом розводимо желе, як зазначено на упаковці, потім додаємо до нього крохмаль і окріп, ретельно перемішуємо і чекаємо, поки весь желатин розійдеться. Ягоди красиво викладаємо поверх вже трохи остиглого сирного шару.
сирний пиріг з полуницею - фото крок 4
4. Тепер заливаємо їх підготовленою сумішшю, і нехай пиріг спочатку охолоне при кімнатній температурі, а потім переставимо його в холодильник.
сирний пиріг з полуницею - фото крок 5
5. От і все! Коли желе повністю застигне, можна діставати пиріг з форми і подавати до столу!

Схожі рецепти