Сирний торт з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
У десертах часто поєднується сир з фруктами або ягодами. Це робить текстуру страви м'якою і соковитою. І ніколи не буде зайвим дізнатися ще один рецепт з таким з'єднанням інгредієнтів. Буде смачно!
Я пропоную вам прочитати про те, як приготувати сирний торт з полуницею. Він створюється без випічки, на основі з печива. Десерт готуйте заздалегідь з вечора, щоб він застиг в холодильнику вночі. Виглядає солодке ефектно, а за смаком десерт дуже ніжний. Ще один плюс в тому, що для нього не потрібно багато інгредієнтів.
- Сир - 500 грам
- Полуниця - 500 грам
- Печиво галетное - 100 грам
- Крем - 400 мілілітрів
- Желатин - 30 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
- Вода - 1 Склянка
Желатин замочити у воді по інструкції на упаковці. Залиште його набухати.
Поки желатин набухає, збийте разом сир з цукром, сметаною і ваніліном. Найкраще робіть це блендером.
Печиво роздробити на маленькі шматочки.
До сирної маси додайте полуницю, порізану шматочками, і печиво. Перемішайте.
Желатинові розчини Nabuhshiй, підігрів його на вогні. Влийте отриману рідину в сирну масу. Швидко перемішайте. Влийте десерт в форму для застигання.
Залиште торт в холодильнику на ніч. Дістаньте десерт з форми перед подачею. Приємного чаювання!