Рецепт Чіпси з баклажанів фото

Чіпси з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Баклажан
На швидку руку
Чіпси
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Поділюся з вами традиційним рецептом чіпсів з баклажанів. Вони готуються з медом, обвалюються в панірувальних сухарях. І виходять дуже смачними!

Опис приготування:

Чіпси з баклажанів мають незвичайним смаком, завдяки меду вони приємно солодкі. Але при цьому, якщо ви спробуєте, виходять хрусткими. Взагалі, це щось незвичайне! Вперше я спробував цей рецепт на вечірці одного друга-вегетаріанця. Дійсно, відмінне рішення для тих, хто любить все-все, навіть закуски і солодощі, робити в домашніх умовах. Отже, розповідаю як зробити чіпси з баклажанів будинку!

  • Баклажан - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
чіпси з баклажанів - фото крок 1
Помийте баклажан і наріжте його тоненькими скибочками. Збийте яйця і перемішайте яєчну масу з баклажанами.
чіпси з баклажанів - фото крок 2
Тепер ізвалять баклажани в панірувальних сухарях.
чіпси з баклажанів - фото крок 3
Обсмажуйте на розігрітій сковороді з обох боків до золотистого кольору.
чіпси з баклажанів - фото крок 4
Викладіть баклажани на решітку або паперову серветку, щоб позбутися від зайвого жиру.
чіпси з баклажанів - фото крок 5
Подавайте баклажани, полив попередньо медом. Приємного вечора!

Схожі рецепти