Чіпси з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами традиційним рецептом чіпсів з баклажанів. Вони готуються з медом, обвалюються в панірувальних сухарях. І виходять дуже смачними!
Чіпси з баклажанів мають незвичайним смаком, завдяки меду вони приємно солодкі. Але при цьому, якщо ви спробуєте, виходять хрусткими. Взагалі, це щось незвичайне! Вперше я спробував цей рецепт на вечірці одного друга-вегетаріанця. Дійсно, відмінне рішення для тих, хто любить все-все, навіть закуски і солодощі, робити в домашніх умовах. Отже, розповідаю як зробити чіпси з баклажанів будинку!
- Баклажан - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)

Помийте баклажан і наріжте його тоненькими скибочками. Збийте яйця і перемішайте яєчну масу з баклажанами.

Тепер ізвалять баклажани в панірувальних сухарях.

Обсмажуйте на розігрітій сковороді з обох боків до золотистого кольору.

Викладіть баклажани на решітку або паперову серветку, щоб позбутися від зайвого жиру.

Подавайте баклажани, полив попередньо медом. Приємного вечора!