Chernichnoe суфле
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом приготування чорничного суфле! Виходить дуже ніжний і навіть по-своєму вишуканий десерт, який вам точно сподобається! Тим більше, що готувати його просто - спробуйте і ви!
У сезон ягід я дуже люблю робити чорничне суфле в домашніх умовах. Це відмінний освіжаючий десерт, не дуже солодкий. Тобто, як морозиво, тільки домашнього виробництва та, як на мене, набагато смачніше! Спробуйте і ви!
- Вершки - 150 мілілітрів(40 % жирності)
- Вода - 100 мілілітрів
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Желатин - 0.5 Ст. Ложки
- Чорниця - 100 грам
1. Замочуємо желатин в кип'яченій охолодженій воді приблизно на півгодини. Потім, як розбухне, доводимо до повного розчинення на водяній бані.
2. Ягоди перетирає в пюре. Бажано потім максимально позбавитися від макухи.
3. Вершки збиваємо з цукровою пудрою. Вони повинні збільшитися в обсязі принаймні в два рази. Домішуємо до них желатин акуратно.
4. Тепер змішаємо вершки з ягідної сумішшю. Трохи збиваємо все разом, і залишимо в холодильнику застигати. Смачного!