Рецепт Chernichnoe суфле фото

Chernichnoe суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Чорниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Десерти , Суфле
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Ділюся з вами рецептом приготування чорничного суфле! Виходить дуже ніжний і навіть по-своєму вишуканий десерт, який вам точно сподобається! Тим більше, що готувати його просто - спробуйте і ви!

Опис приготування:

У сезон ягід я дуже люблю робити чорничне суфле в домашніх умовах. Це відмінний освіжаючий десерт, не дуже солодкий. Тобто, як морозиво, тільки домашнього виробництва та, як на мене, набагато смачніше! Спробуйте і ви!

  • Вершки - 150 мілілітрів(40 % жирності)
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
  • Желатин - 0.5 Ст. Ложки
  • Чорниця - 100 грам
Chernichnoe суфле - фото крок 1
1. Замочуємо желатин в кип'яченій охолодженій воді приблизно на півгодини. Потім, як розбухне, доводимо до повного розчинення на водяній бані.
Chernichnoe суфле - фото крок 2
2. Ягоди перетирає в пюре. Бажано потім максимально позбавитися від макухи.
Chernichnoe суфле - фото крок 3
3. Вершки збиваємо з цукровою пудрою. Вони повинні збільшитися в обсязі принаймні в два рази. Домішуємо до них желатин акуратно.
Chernichnoe суфле - фото крок 4
4. Тепер змішаємо вершки з ягідної сумішшю. Трохи збиваємо все разом, і залишимо в холодильнику застигати. Смачного!

Схожі рецепти