Рецепт Часниковий суп фото

Часниковий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи

Рецепт приготування супу з попередньо запеченим в духовці часником з картоплею і цибулею на овочевому бульйоні.

Секрет цього супу - в запеченому в духовці часнику. Запечена в духовці часник абсолютно змінює свій смак і стає солодким і дуже ароматним і надає пікантності смаку самого супу. Якщо Ви хочете спробувати щось новеньке, приготуйте часниковий суп і Ви не будете розчаровані.

  • Картопля - 680 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Крем - 100 мілілітрів
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - 2 Ст. Ложки
  • Овочевий бульйон - 1 літр
  • Сіль і перець - - За смаком
часниковий суп - фото крок 1
1. Почистити і порізати картоплю на 3-хсантіметровие кубики. Почистити і дрібно порізати цибулю. Часник загорнути у фольгу, наповнити каструлю на 2 см водою і поставити в попередньо розігріту духовку на температуру 170 градусів. Запікати часник півтори години. Часник можна запекти заздалегідь, він може кілька днів зберігатися в холодильнику.
часниковий суп - фото крок 2
2. Влити оливкове масло в каструлю і нагріти на слабкому вогні. Видавити часник з кожного зубчики в каструлю. Дати йому підсмажитися протягом декількох хвилин, весь час помішуючи. Додати цибулю, і готувати 8 хвилин на слабкому вогні, часто помішуючи. Додати картоплю в сковорідку і готувати 10 хвилин, періодично помішуючи. Додати бульйон і готувати 20 хвилин, поки картопля не стане м'яким.
часниковий суп - фото крок 3
3. Зробити із супу пюре. Перекласти назад в каструлю і варити на слабкому вогні. Додати петрушку, сметану і зелену цибулю. Добре перемішати, перелити в глибокі тарілки і подати з багетом.

Схожі рецепти