Рецепт Чаклуни з м'ясом фото

Чаклуни з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Існує безліч рецептів приготування дерунів чи чаклунів. Розповім вам свій, особливий рецепт приготування чаклунів з м'ясом.

Традиційне білоруське блюдо не залишить нікого байдужим. Дотримуйтесь наведеному нижче пошаговому рецептом приготування чаклунів з м'ясом. Коли чаклуни будуть готові, подавайте до столу зі сметаною або з соусом. Так буде набагато ситніше. Успіхів у приготуванні!

  • Картопля - 2 кілограма
  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 150 грам
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком (сіль, перець і приправи)
чаклуни з м'ясом - фото крок 1
Почистіть картоплю і перетріть на дрібну тертку. Складіть в каструлю.
чаклуни з м'ясом - фото крок 2
За допомогою марлі вичавіть з картоплі весь сік. Повинна вийде однорідна суха маса в каструлі. І окремо, в чашці, картопляний сік.
чаклуни з м'ясом - фото крок 3
Дрібно наріжте цибулю і обсмажте до золотистого кольору га сковороді. Потім змішайте обсмажену цибулю з м'ясним фаршем.
Сіль і перець за смаком.
чаклуни з м'ясом - фото крок 4
Приготуємо тісто. Змішайте яйця і борошно з картоплею.
чаклуни з м'ясом - фото крок 5
Обов'язково додайте в тісто крохмаль, який осів на дно чашки з соком картоплі.
чаклуни з м'ясом - фото крок 6
Тісто солимо і перемішуємо до однорідної маси.
чаклуни з м'ясом - фото крок 7
Приступимо до ліплення чаклунів. Викладіть невелику коржик на стіл. У центр додаємо м'ясну начинку.
чаклуни з м'ясом - фото крок 8
Краї чаклуна підвертаємо, так щоб тісто закрило начинку з усіх боків.
чаклуни з м'ясом - фото крок 9
Обваляйте чаклуни в панірувальних сухарях.
чаклуни з м'ясом - фото крок 10
Обсмажуємо чаклуни з обох сторін, до рум'яної скоринки.
чаклуни з м'ясом - фото крок 11
Чаклуни з м'ясом готові! Смачного!

Схожі рецепти