Чаклуни з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч рецептів приготування дерунів чи чаклунів. Розповім вам свій, особливий рецепт приготування чаклунів з м'ясом.
Традиційне білоруське блюдо не залишить нікого байдужим. Дотримуйтесь наведеному нижче пошаговому рецептом приготування чаклунів з м'ясом. Коли чаклуни будуть готові, подавайте до столу зі сметаною або з соусом. Так буде набагато ситніше. Успіхів у приготуванні!
- Картопля - 2 кілограма
- М'ясний фарш - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 150 грам
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (сіль, перець і приправи)
Почистіть картоплю і перетріть на дрібну тертку. Складіть в каструлю.
За допомогою марлі вичавіть з картоплі весь сік. Повинна вийде однорідна суха маса в каструлі. І окремо, в чашці, картопляний сік.
Дрібно наріжте цибулю і обсмажте до золотистого кольору га сковороді. Потім змішайте обсмажену цибулю з м'ясним фаршем.
Сіль і перець за смаком.
Сіль і перець за смаком.
Приготуємо тісто. Змішайте яйця і борошно з картоплею.
Обов'язково додайте в тісто крохмаль, який осів на дно чашки з соком картоплі.
Тісто солимо і перемішуємо до однорідної маси.
Приступимо до ліплення чаклунів. Викладіть невелику коржик на стіл. У центр додаємо м'ясну начинку.
Краї чаклуна підвертаємо, так щоб тісто закрило начинку з усіх боків.
Обваляйте чаклуни в панірувальних сухарях.
Обсмажуємо чаклуни з обох сторін, до рум'яної скоринки.
Чаклуни з м'ясом готові! Смачного!