Рецепт Caxoxʙili фото

Caxoxʙili
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Caxoxʙili - грузинське рагу, в яке крім курки кладуть помідори і ароматні спеції. Для чахохбілі підійдуть будь-які шматки курки, які обсмажуються на сухій сковороді, а далі гасяться з овочами.

Чахохбілі просте, легке і дуже смачна страва. Сьогодні я розповім, як приготувати цю страву за традиційним рецептом. Чахохбілі готуватися без краплі олії і обов'язково потрібно багато зелені, тому беріть великий пучок кінзи. Кислота і сік томатів будуть основою для гасіння, замість бульйону, часник додасть аромат, а цибуля солодкі нотки. На гарнір до цього блюда ідеально підійде рис, приготований на пару.

  • Курка - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Braai - 1 пучок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Зерна koriandra - 100 грам
1
Курку промийте і розділіть на шматки середньої величини. Обсушити їх паперовим рушником.
2
Розігрійте сковороду і обсмажте курку без додавання масла. Краще брати сковороду з антипригарним покриттям.
3
Цибуля, часник і помідори почистіть, помийте і поріжте. Кінзу дрібно нарубати.
4
Коли курка обсмажилася, перекладіть її в сотейник з товстим дном. На пательні, в якій обсмажувалася курка, обсмажити цибулю і помідори.
5
Коли овочі стануть золотистими, додайте їх в сотейник до курки. Приправити сіллю і poperčite, додайте часник і половину рубаною кінзи.
6
Поставте чахохбілі гаситися на 30-40 хвилин, поки курка не стане м'якою. Готову страву посипати кінзою і подавайте до столу.
7
Смачного!

Схожі рецепти