Бутерброди з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
На святковому столі завжди хочеться побільше найрізноманітніших закусок, згодні? Пропоную вам простий варіант, як приготувати бутерброди з сьомгою і ніжним крем-сиром. Апетитно і дуже смачно!
Бутерброди можна подавати до столу як на свіжому хлібі, так і на підсушене в духовці, як в даному випадку. Рибка, до речі, може бути не тільки копчена, але і малосольная, наприклад. Це відмінна закуска - яскрава і апетитна. Байдужих не залишиться! Перед подачею додайте трохи зелені або каперси, буде дуже здорово.
- Багет - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Натуральний йогурт - 1-2 Ст. Ложок
- Вершковий сир - 150 грам
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Копчена сьомга - 150 грам
- Кріп, каперсами, сіль - За смаком
1. Багет наріжте шматочками.
2. З'єднайте розтоплене вершкове і оливкове масло. Змастіть хліб за допомогою пензлика і викладіть на деко. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
3. Хвилин 6-8 буде достатньо, щоб багет підрум'яниться.
4. З'єднайте крем сир з йогуртом, щіпкою свіжої зелені, соком лимона і сіллю. Збийте до однорідності.
5. Рибку наріжте тонкими скибочками.
6. На шматочок хліба викладіть трохи сирного крему, зверху - рибку. Крапельку соусу і каперси, наприклад.
7. Або гілочку кропу.
Чудові бутерброди з сьомгою можна подавати до столу.
Смачного!
Чудові бутерброди з сьомгою можна подавати до столу.
Смачного!