Бутерброди з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт відрізняється від інших тим, що в ньому немає майонезу, все корисне, смачне і ароматне. Доповнити його можна спеціями.
Такі бутерброди порадують будь-якого. Викладаємо тертий сир з яйцем, спеціями і часником на шматочки батона, запікаємо не більше 10 хвилин і подаємо. Смакота!
- Батон білого хліба - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Яйце куряче відварене - 2 штуки
- Сіль і перець чорний мелений - 1 грам

Батон білого хліба нарізати на рівні і рівні шматочки. Рівними вони повинні бути обов'язково, бо з нерівних шматочків буде стікати сир. Батон можна купити порізаним.

Кожен шматочок батона намазати тонко маслом з одного боку.

Натріть на крупній тертці твердий сир.

Відварені яйця нарізати кубиком і змішати з сиром. Додайте сіль і перець.

В отриману суміш додайте видавлений через прес часник. Покладіть яєчно-сирну суміш на кожен шматочок батона поверх масла.

Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте бутерброди в духовці до 8 хвилин, поки не з'явиться ледь помітна рум'яність.

Подайте до столу з чаєм.