Буржуйський салат
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную дуже цікавий рецепт, як приготувати буржуйський салат. Блюдо незвичайне, цікаве, складається з великої кількості інгредієнтів. Воно сподобається навіть самому запеклому гурману. Приступаємо!
Салат і виглядає красиво, і на смак дуже незвичайний, і разом з тим подобається всім без винятку. Поєднання качиного м'яса з кисло-солодким смаком дуже приємно. Подавши такий салат своїм друзям і близьким, ви дуже здивуєте їх своїми кулінарними здібностями. Готується салат не зовсім просто, однак він точно варто тих зусиль.
- Мухобойка - 1 штука
- Качина грудка - 1 штука
- Салат - 1 пучок
- Апельсин - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Волоські горіхи з варення - 3 штуки
- Бальзамна глазур - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Сироп з варення - 2 Ст. Ложки
- Чилі мелений - За смаком
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
1. Готуємо всі інгредієнти, які нам знадобляться для створення такого салату. Качину грудку попередньо обсмажити і запекти в духовці.
2. Для приготування заправки беремо будь-яку глибоку ємність, вливаємо в неї оливкова олія, апельсин моєму, зчищають з нього цедру і відправляємо в миску, розрізаємо апельсин на 2 частини. Видавлюємо сік з 1 половинки. Лимон моєму, натираємо його цедру, розрізаємо і вдавлюємо сік цілого фрукта. Додаємо бальзамічну глазур, негострий гірчицю, сіль, сироп варення з волоських горіхів, червоний перець. Все перемішуємо вінчиком.
3. Хурму моєму, половину нарізаємо шматочками, розподіляємо її по тарілці.
4. Листя салату ретельно промиваємо, висушуємо паперовим рушником, частина з них укладаємо на тарілку.
5. Решта листя рвемо руками, нарізаємо дрібними кубиками другу частину хурми і другу половинку апельсина.
6. Перемішуємо салат з фруктами, розподіляємо їх по тарілці.
7. Качину грудку нарізаємо шматочками і кладемо на тарілку до листя салату.
8. Для прикраси горіхи з варення розрізаємо і викладаємо на кружечки хурми, поливаємо його приготовленої заправкою і бальзамічний глазур'ю.