Рецепт Буржуйський салат фото

Буржуйський салат
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах , Фрукти , Качка , Качина грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Пропоную дуже цікавий рецепт, як приготувати буржуйський салат. Блюдо незвичайне, цікаве, складається з великої кількості інгредієнтів. Воно сподобається навіть самому запеклому гурману. Приступаємо!

Опис приготування:

Салат і виглядає красиво, і на смак дуже незвичайний, і разом з тим подобається всім без винятку. Поєднання качиного м'яса з кисло-солодким смаком дуже приємно. Подавши такий салат своїм друзям і близьким, ви дуже здивуєте їх своїми кулінарними здібностями. Готується салат не зовсім просто, однак він точно варто тих зусиль.

  • Мухобойка - 1 штука
  • Качина грудка - 1 штука
  • Салат - 1 пучок
  • Апельсин - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Волоські горіхи з варення - 3 штуки
  • Бальзамна глазур - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Сироп з варення - 2 Ст. Ложки
  • Чилі мелений - За смаком
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
буржуйський салат - фото крок 1
1. Готуємо всі інгредієнти, які нам знадобляться для створення такого салату. Качину грудку попередньо обсмажити і запекти в духовці.
буржуйський салат - фото крок 2
2. Для приготування заправки беремо будь-яку глибоку ємність, вливаємо в неї оливкова олія, апельсин моєму, зчищають з нього цедру і відправляємо в миску, розрізаємо апельсин на 2 частини. Видавлюємо сік з 1 половинки. Лимон моєму, натираємо його цедру, розрізаємо і вдавлюємо сік цілого фрукта. Додаємо бальзамічну глазур, негострий гірчицю, сіль, сироп варення з волоських горіхів, червоний перець. Все перемішуємо вінчиком.
буржуйський салат - фото крок 3
3. Хурму моєму, половину нарізаємо шматочками, розподіляємо її по тарілці.
буржуйський салат - фото крок 4
4. Листя салату ретельно промиваємо, висушуємо паперовим рушником, частина з них укладаємо на тарілку.
буржуйський салат - фото крок 5
5. Решта листя рвемо руками, нарізаємо дрібними кубиками другу частину хурми і другу половинку апельсина.
буржуйський салат - фото крок 6
6. Перемішуємо салат з фруктами, розподіляємо їх по тарілці.
буржуйський салат - фото крок 7
7. Качину грудку нарізаємо шматочками і кладемо на тарілку до листя салату.
буржуйський салат - фото крок 8
8. Для прикраси горіхи з варення розрізаємо і викладаємо на кружечки хурми, поливаємо його приготовленої заправкою і бальзамічний глазур'ю.

Схожі рецепти