Рецепт Буряк з яблуками на зиму фото

Буряк з яблуками на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Фрукти , Яблука
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Легка вечеря
Заготовки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ця закуска з буряка з яблуками скрасить холодні зимові вечори. На смак вона виходить насиченою, яскравою і трохи солодкуватого. Просто смакота!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати буряк з яблуками, я розповім нижче. Час приготування може варіюватися від години до півтора. Буряк має стати м'якою, а вся зайва рідина випаруватися. Яблука рекомендую використовувати зелені. Яблучний оцет можна замінити на винний, якщо він до смаку більше подобається. Салат поєднується майже з будь-яким гарніром, але найкраще підходить до відвареної картопелька. Обов'язково спробуйте!

  • Буряк - 1, 5 кілограма
  • Яблука - 700 грам
  • Морква - 4 штуки
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 120 мілілітрів
  • Яблучний оцет - 50 мілілітрів
буряк з яблуками на зиму - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
буряк з яблуками на зиму - фото крок 2
Буряк помийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Додайте рослинне масло, яблучний оцет і воду.
буряк з яблуками на зиму - фото крок 3
Морква помийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Перекладіть в каструлю з буряком.
буряк з яблуками на зиму - фото крок 4
На середньому вогні почніть нагрівати каструлю з овочами. Додайте сіль і цукор.
буряк з яблуками на зиму - фото крок 5
Яблука очистіть від шкірки, наріжте кубиками. Додайте до овочевої суміші в каструлі. Гасіть все разом на слабкому вогні близько години. Якщо рідина занадто швидко випаровується, то можна підлити води.
буряк з яблуками на зиму - фото крок 6
Розкладіть бурякову суміш по стерилізованим баночках, закрийте кришками і залиште до повного охолодження.
буряк з яблуками на зиму - фото крок 7
Буряк з яблуками готова, смачного!

Схожі рецепти