Буряк з часником і майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий салатик з буряка з часником і майонезом обов'язково повинен входити в ваш раціон в холодну пору року. Бюджетний, ситний і простий у приготуванні, він відмінно поєднується з гарячим.
У моїй родині цей салат завжди бажаний. Рецепт приготування буряка з часником і майонезом не зажадає від вас особливих зусиль. Такий салат подобається практично всім і його не соромно подати і на святковий стіл, якщо до того ж оформити його красиво і незвично. У наш час модно готувати химерні салати з заморських продуктів… Але такий простий рецепт буряка з часником і майонезом не заслуговує того, щоб про нього забували. Це смачно і дуже корисно!
- Буряк - 4 штуки (середнього розміру)
- Часник - 4 зубчики (за смаком)
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Варимо буряк неочищеної на середньому вогні приблизно 20-30 хвилин.
Очищаємо буряк. Якщо обдати її, ще гарячу, холодною водою, то цей процес пройде легше.
Натираємо буряк на середній терці.
Часник чистимо і тиснемо через Часничниці. Можна дрібно порубати.
Змішуємо всі інгредієнти. Пробуємо і доводимо до потрібного нам смаку. Можна подавати до столу відразу. Мені більше подобається, коли салат постоїть хоча б пару годинок.