Бурито з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати буріто з м'ясом в кращих традиціях мексиканської кухні, - цей рецепт для вас! смачно, ситно, оригінально, та ще й економно! Чи впораються навіть новачки на кухні
Цей рецепт приготування буріто з м'ясом здорово підходить для випадків, коли потрібно дуже оперативно нагодувати раптових гостей, але і стояти за плитою немає ні часу ні охоти. Воно і вірно, - адже ви теж заслуговуєте відпочинку! А з такими буріто ви і не втомитеся, і купу компліментів отримаєте!
Отже, як зробити буріто з м'ясом:
1. Для початку цибулю і часник моєму, чистим, і дуже дрібно нарізаємо. Часник, в принципі, можете пропустити через прес.
2. Тепер на сковороді розігріваємо олію, і обсмажуємо на ньому цибулю і часник, поки цибуля не стане прозорим.
3. Тепер додаємо в сковороду фарш, сіль і перець. Якщо хочете, - можна додати інші приправи, овочі або зелень, - що знайдете в холодильнику
4. Як тільки вже і фарш буде практично готовий, - додаємо і квасолю з банки. Зовсім трохи тушкуємо все разом, і знімаємо з вогню.
5. Тортилії трохи розігріваємо, щоб вони стали пластичнее, і розстеляємо на столі.
6. Змащуємо кожну тортилью сметаною, і викладаємо начинку, поки гаряча.
7. Загортаємо тугим конвертиком, і можна подавати!
Запевнюю вас, цей рецепт приготування буріто з м'ясом у вас ще не раз і не два попросять ваші гості! неймовірно смачно, ситно, - скоро цей рецепт стане вашим улюбленим!
- Фарш - 300 грам
- Тортилії - 4 штуки
- Квасоля консервована - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Крем - 3 Ст. Ложки
Отже, як зробити буріто з м'ясом:
1. Для початку цибулю і часник моєму, чистим, і дуже дрібно нарізаємо. Часник, в принципі, можете пропустити через прес.
2. Тепер на сковороді розігріваємо олію, і обсмажуємо на ньому цибулю і часник, поки цибуля не стане прозорим.
3. Тепер додаємо в сковороду фарш, сіль і перець. Якщо хочете, - можна додати інші приправи, овочі або зелень, - що знайдете в холодильнику
4. Як тільки вже і фарш буде практично готовий, - додаємо і квасолю з банки. Зовсім трохи тушкуємо все разом, і знімаємо з вогню.
5. Тортилії трохи розігріваємо, щоб вони стали пластичнее, і розстеляємо на столі.
6. Змащуємо кожну тортилью сметаною, і викладаємо начинку, поки гаряча.
7. Загортаємо тугим конвертиком, і можна подавати!
Запевнюю вас, цей рецепт приготування буріто з м'ясом у вас ще не раз і не два попросять ваші гості! неймовірно смачно, ситно, - скоро цей рецепт стане вашим улюбленим!