Рецепт Булочки з рисом фото

Булочки з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто, Дріжджове тісто, Крупи, Мал
На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Солодке, Булочки

Ці булочки з рисом готуються на основі японських булочок "хоккайдо" . Начинка з рису з корицею і тісто для булочок "хоккайдо" відмінно доповнюють один одного. Спробуйте!

Приготувати такі булочки не складає ніякої складності, перелік продуктів дуже простий і знайдеться в кожному будинку, а результат точно здивує і порадує.

  • Молоко - 130 мілілітрів(80 г - в тісто, 50 г - для приготування "танджонг" )
  • Цукровий пісок - 4 Ст. Ложки(3 ст. L. - в тісто, 1 ст. L. - в начинку)
  • Вершкове масло - 50 грам(40 г - в тісто, 10 г - в начинку)
  • Дріжджі свіжі пресовані - 5 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки(1 шт. - в тісто, 1 жовток - для змазування булочок)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Обкладинка - 2 грами
  • Мал - 50 грам
булочки з рисом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні продукти.
булочки з рисом - фото крок 2
У миску налийте 50 г молока, додайте 10 г борошна від загальної кількості.
булочки з рисом - фото крок 3
Змішайте до однорідного стану.
булочки з рисом - фото крок 4
Щоб приготувати "танджонг" - заварний частина тесту, поставте суміш молока і борошна на вогонь, варіть приблизно 3 хвилини, постійно помішуючи.
булочки з рисом - фото крок 5
В іншій частині молока (80 г) розпустіть дріжджі, покладіть цукровий пісок і дайте опарі постояти приблизно 15 хвилин. Молоко при цьому має бути теплим.
булочки з рисом - фото крок 6
Потім просійте в опару борошно і сіль.
булочки з рисом - фото крок 7
Вбийте одне яйце.
булочки з рисом - фото крок 8
Додайте "танджонг" і замісіть тісто, можна це робити міксером.
булочки з рисом - фото крок 9
Додайте в тісто розм'якшене вершкове масло і ще раз вимісити тісто.
булочки з рисом - фото крок 10
Тісто має бути гладким.
булочки з рисом - фото крок 11
Накрийте плівкою і дайте расстояться в теплому місці протягом 1, 5-2 годин.
булочки з рисом - фото крок 12
Поки тісто знаходиться на расстойке, зваріть рис для начинки, покладіть в нього невеликий шматочок масла.
булочки з рисом - фото крок 13
Всипте в рис корицю, змішану з цукровим піском.
булочки з рисом - фото крок 14
Перемішайте начинку до однорідності.
булочки з рисом - фото крок 15
Для роботи з тестом пріпиліте робочу поверхню столу борошном, викладіть тісто, розділіть його на шматочки, з яких скачайте колобки.
булочки з рисом - фото крок 16
Кожен шматочок тіста розгортайте в овал, викладіть начинку, розподіляючи її по всій довжині.
булочки з рисом - фото крок 17
Підверніть всередину краї тіста.
булочки з рисом - фото крок 18
Скачайте тісто в невеликій рулет.
булочки з рисом - фото крок 19
Викладайте сфорязикні булочки на деко, застелений папером для випічки, на відстані, так як при випічці булочки будуть збільшуватися в розмірах.
булочки з рисом - фото крок 20
Булочки повинні расстояться протягом 40 хвилин, в кінці вистоювання візьміть жовток одного яйця і столову ложку молока.
булочки з рисом - фото крок 21
Перемішайте жовток з молоком.
булочки з рисом - фото крок 22
Змастіть булочки жовтком і випікайте в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці протягом 20 хвилин.
булочки з рисом - фото крок 23
Дістаємо з духовки готові булочки.
булочки з рисом - фото крок 24
І кличемо домашніх пити каву або чай з ніжними ароматними булочками.

Схожі рецепти