Булочки з повидлом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як приготувати булочки з повидлом в духовці. Смачні, пишні, ніжні. Вони ніби прямо з пекарні! Обов'язково вам сподобаються, рекомендую спробувати і переконатися!
Такий класичний рецепт булочок з повидлом в духовці обов'язково припаде до душі всім тим, хто без розуму від домашньої випічки. Якщо додати в тісто ваніль і корицю, то аромат і зовсім буде такою, що всі сусіди збіжаться в гості! Рекомендую всім спробувати!
- Молоко - 200 мілілітрів
- Povidlo - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Дріжджі - 2 чайних ложки (сухі)
- Сіль - 0.5 чайних ложки
1. Дріжджі розводимо в трохи підігрітому молоці, чекаємо хвилин 5. Потім додамо всі інші інгредієнти для тіста: борошно, цукор, сіль, масло і яйця. Перемішаємо.
2. Залишимо тісто підніматися в теплому місці на дві години. За цей час обминали тісто кілька разів.
3. Потім обминали ще раз, робимо невеликі коржі і по центру кожної викладаємо трохи повидла.
4. Загортаємо тісто в булочки і запікаємо їх приблизно півгодини при 180 градусах.
5. Коли булочки стануть рум'яними і красивими, вони готові!