Булочки з маком
(покроковий рецепт з фото)
Булочки з маком - це справжня спокуса, важко втриматися, щоб не з'їсти зайву булочку. Якщо ви ще ніколи не робили їх самі, терміново спробуйте. Це буде ваш тріумфальний вихід. Ось рецепт!
Для булочок з маком треба брати здобне дріжджове тісто. Як готувати начинку я докладно описала в окремому рецепті. Коли працюєте з дріжджовим тестом не забувайте дати йому добре підійти. При натисканні тісто має плавно відновлювати первинну форму. Якщо ямка не відновиться, значить ваші булочки вже перестояла. Успіхів і приємного апетиту!
- Тісто для булочок - 800 грам
- Начинка з маку - 450 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Розкачати тісто в довгу корж.
Викласти начинку на тісто.
Скрутити щільний рулетик.
Булочки скрутить в улитку.
Булочок дати расстояться один годину, змастити яйцем.
Випікати 30 хвилин при 185 градусах.