Булочки з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Булочки з корицею варті того, щоб їх приготували. З неймовірним ароматом, апетитні, ніжні і дуже смачні ... Вони навряд чи кого залишать байдужими у вашій родині, а готувати їх дуже легко і просто.
Булочки з корицею - улюблена багатьма випічка, яку дуже легко приготувати в домашніх умовах. Я розповім вам, як приготувати булочки з корицею. Шикарні, пишні, ніжні і дуже ароматні булочки не залишать вас байдужими, а в поєднанні з ніжним кремом це просто неймовірно смачно. Та й рецепт їх приготування зовсім нескладний. Так що давайте приготуємо чудові булочки з корицею для своєї сім'ї.
- Тепле молоко - 120 мілілітрів(100 мл - для тіста)
- Вершкове масло - 150 грам(100 г - для тіста, 50 - для начинки, )
- Сухі дріжджі - 10 грам
- Цукор - 1 Склянка(1/2 ст - для тіста, 1/2 - для начинки)
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 600 грам
- Обкладинка - 2-3 Ст. Ложок
- Вершковий сир - 100 грам
- Ванілін - 2 грами
- Цукрова пудра - 200 грам

У глибокий посуд наливаємо тепле молоко, додаємо цукор і дріжджі. Добре розмішуємо до розчинення цукру і дріжджів.

Потім додаємо масло, яйце, сіль і просіяне борошно, добре вимішуємо м'яке тісто. Борошно додавайте потроху, щоб тісто не вийшло дуже крутим.

Тісто накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на годину або півтора, щоб воно збільшилося.

Готове тісто розгортаємо на великій поверхні, посипаною борошном, в тонкий пласт.

Потім змащуємо його розм'якшеним вершковим маслом.

У невеликому посуді змішуємо корицю і коричневий цукор (можна замінити його на білий). І щедро посипаємо всю поверхню тесту цією сумішшю.

Потім акуратно загортаємо тісто в щільний рулет.

Рулет розрізаємо на невеликі булочки дуже гострим ножем і викладаємо на деко, застелене пергаментом або змащений вершковим маслом.

Накриваємо деко з булочками рушником, залишаємо на 30-40 хвилин в теплому місці.

Потім відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Змішуємо в мисці цукрову пудру, ванілін, молоко і вершковий сир. Хвилини 2-3 збиваємо міксером цю суміш до однорідності, а потім змащуємо ще теплі булочки.