Рецепт Булочки з корицею фото

Булочки з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
На полуденок , Для дітей
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Булочки з корицею варті того, щоб їх приготували. З неймовірним ароматом, апетитні, ніжні і дуже смачні ... Вони навряд чи кого залишать байдужими у вашій родині, а готувати їх дуже легко і просто.

Опис приготування:

Булочки з корицею - улюблена багатьма випічка, яку дуже легко приготувати в домашніх умовах. Я розповім вам, як приготувати булочки з корицею. Шикарні, пишні, ніжні і дуже ароматні булочки не залишать вас байдужими, а в поєднанні з ніжним кремом це просто неймовірно смачно. Та й рецепт їх приготування зовсім нескладний. Так що давайте приготуємо чудові булочки з корицею для своєї сім'ї.

  • Тепле молоко - 120 мілілітрів(100 мл - для тіста)
  • Вершкове масло - 150 грам(100 г - для тіста, 50 - для начинки, )
  • Сухі дріжджі - 10 грам
  • Цукор - 1 Склянка(1/2 ст - для тіста, 1/2 - для начинки)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 600 грам
  • Обкладинка - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершковий сир - 100 грам
  • Ванілін - 2 грами
  • Цукрова пудра - 200 грам
булочки з корицею - фото крок 1
У глибокий посуд наливаємо тепле молоко, додаємо цукор і дріжджі. Добре розмішуємо до розчинення цукру і дріжджів.
булочки з корицею - фото крок 2
Потім додаємо масло, яйце, сіль і просіяне борошно, добре вимішуємо м'яке тісто. Борошно додавайте потроху, щоб тісто не вийшло дуже крутим.
булочки з корицею - фото крок 3
Тісто накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на годину або півтора, щоб воно збільшилося.
булочки з корицею - фото крок 4
Готове тісто розгортаємо на великій поверхні, посипаною борошном, в тонкий пласт.
булочки з корицею - фото крок 5
Потім змащуємо його розм'якшеним вершковим маслом.
булочки з корицею - фото крок 6
У невеликому посуді змішуємо корицю і коричневий цукор (можна замінити його на білий). І щедро посипаємо всю поверхню тесту цією сумішшю.
булочки з корицею - фото крок 7
Потім акуратно загортаємо тісто в щільний рулет.
булочки з корицею - фото крок 8
Рулет розрізаємо на невеликі булочки дуже гострим ножем і викладаємо на деко, застелене пергаментом або змащений вершковим маслом.
булочки з корицею - фото крок 9
Накриваємо деко з булочками рушником, залишаємо на 30-40 хвилин в теплому місці.
булочки з корицею - фото крок 10
Потім відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
булочки з корицею - фото крок 11
Змішуємо в мисці цукрову пудру, ванілін, молоко і вершковий сир. Хвилини 2-3 збиваємо міксером цю суміш до однорідності, а потім змащуємо ще теплі булочки.

Схожі рецепти