Булочки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Булочки в мультиварці - міф чи реальність? Сьогодні немає нічого неможливого, особливо якщо справа стосується кулінарії. Мультиварка вміє випікати прекрасні булочки, ні в чому не поступаючись духовці.
Готові булочки ні в чому не програють тим, що готуються в духовці. Можна експериментувати, додаючи в тісто різні начинки, зразок фруктів або ягід. Зараз такий час, що якщо знаєш, як зробити булочки в мультиварці, то з голоду точно не помреш.
- Молоко - 75 мілілітрів
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 35 грам
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі активні - 2 чайних ложки
- Апельсин - 1 штука
- Шоколад - 50 грам (чорний)
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Тісто для булочок можна замісити за допомогою хлібопічки або вручну. У другому варіанті кладемо в ємність для замісу: борошно, молоко, дріжджі, мідь, сіль, 2 ст.Л. Цукру, яйце, розм'якшене масло, яєчний білок, цедру і сік апельсина. Виставляємо "заміс" з 1 час 30 хвилин.
Розділіть готове тісто на рівні частини.
У блендері подрібнюємо темний шоколад.
Кожен шматок тіста розкочуємо, кладемо всередину шоколад.
Звертаємо тісто щільними рулетиками і закручуємо по спіралі, формуючи булочки.
Чашу мультиварки змащуємо маслом. Викладаємо всередину булочки. Витримуємо їх в мультиварці 20 хвилин в режимі "підігрів" . Потім змащуємо булочки яйцем і присипаємо цукром. Готуємо в режимі "випічка" 1 час.
Смачного!