Рецепт Буланжер з картоплі фото

Буланжер з картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування зимового французького блюда з картоплі. Запечена картопля неодмінно припаде до смаку вашій родині і гостям.

Опис приготування:

1. Нагріти духовку до 180C. Підсмажити цибулю (нарізаний тонкими півкільцями) і гілочки чебрецю в оливковій олії до м'якості (приблизно 5 хвилин).

2. Нарізати картоплю тонкими скибочками. Змастити маслом форму для випічки запіканки, викласти шар картоплі, потім шар цибулі і т.Д. Залити бульйон, випікати в духовці приблизно 50-60 хвилин. Прикрасити зеленню. Подавати відразу ж.

  • Цибулина - 2 штуки
  • Гілочки чебрецю - 2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Картопля - 1 1/2 кілограма(Maris Piper або Дезіре, очищений і нарізаний тонкими скибочками за допомогою кухонного комбайна)
  • Овочевий бульйон - 425 мілілітрів
1. Нагріти духовку до 180C. Підсмажити цибулю (нарізаний тонкими півкільцями) і гілочки чебрецю в оливковій олії до м'якості (приблизно 5 хвилин).

2. Нарізати картоплю тонкими скибочками. Змастити маслом форму для випічки запіканки, викласти шар картоплі, потім шар цибулі і т.Д. Залити бульйон, випікати в духовці приблизно 50-60 хвилин. Прикрасити зеленню. Подавати відразу ж.

Схожі рецепти