Буланжер з картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування зимового французького блюда з картоплі. Запечена картопля неодмінно припаде до смаку вашій родині і гостям.
1. Нагріти духовку до 180C. Підсмажити цибулю (нарізаний тонкими півкільцями) і гілочки чебрецю в оливковій олії до м'якості (приблизно 5 хвилин).
2. Нарізати картоплю тонкими скибочками. Змастити маслом форму для випічки запіканки, викласти шар картоплі, потім шар цибулі і т.Д. Залити бульйон, випікати в духовці приблизно 50-60 хвилин. Прикрасити зеленню. Подавати відразу ж.
- Цибулина - 2 штуки
- Гілочки чебрецю - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 1 1/2 кілограма(Maris Piper або Дезіре, очищений і нарізаний тонкими скибочками за допомогою кухонного комбайна)
- Овочевий бульйон - 425 мілілітрів
1. Нагріти духовку до 180C. Підсмажити цибулю (нарізаний тонкими півкільцями) і гілочки чебрецю в оливковій олії до м'якості (приблизно 5 хвилин).
2. Нарізати картоплю тонкими скибочками. Змастити маслом форму для випічки запіканки, викласти шар картоплі, потім шар цибулі і т.Д. Залити бульйон, випікати в духовці приблизно 50-60 хвилин. Прикрасити зеленню. Подавати відразу ж.
2. Нарізати картоплю тонкими скибочками. Змастити маслом форму для випічки запіканки, викласти шар картоплі, потім шар цибулі і т.Д. Залити бульйон, випікати в духовці приблизно 50-60 хвилин. Прикрасити зеленню. Подавати відразу ж.