Рецепт Борщ в горщику фото

Борщ в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , Святковий обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Борщ - справжнє російське блюдо. Приготований в горщику, такий борщ не просто вариться, а нудиться в духовці, як ніби в російській печі. Крім того, суп виходить пісний, т.К. Готується і сушених грибів і овочів. Дуже просто, швидко, а виходить дуже смачно.


Опис приготування:

Обов'язково приготуйте такий борщ, - результат Вас обов'язково порадує. Просто приготувати, - впорається навіть починаюча господиня, а суп виходить дуже густий, наваристий і ароматний.


  • Картопля - 2 штуки
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Консервована квасоля (банку) - 0, 5 штуки
  • Квашена капуста - 150 грам
  • Капуста білокачанна - 100 грам
  • Корінь селери - 80 грам
  • Гриби сушені - 30 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Лист лавровий - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
борщ в горщику - фото крок 1
1. Моркву наріжте соломкою, цибуля і часник кубиками.
борщ в горщику - фото крок 2
2. Буряк почистіть і наріжте соломкою.
борщ в горщику - фото крок 3
3. Сушені гриби помийте і залийте гарячою водою.
борщ в горщику - фото крок 4
4. Обсмажте буряк з додаванням олії і викладіть в горщик.
борщ в горщику - фото крок 5
5. Цибуля. Часник і морква обсмажте з маслом і викладіть на буряк в горщик.
борщ в горщику - фото крок 6
6. Викладіть порізаний кубиками картоплю і нарізану соломкою селеру.
борщ в горщику - фото крок 7
7. Викладіть квасолю і обидва види капусти. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист.
борщ в горщику - фото крок 8
8. Гриби відіжміть, при необхідності наріжте і теж покладіть в горщик.
борщ в горщику - фото крок 9
9. Рідина, в якій були гриби, змішайте з томатною пастою до однорідного стану.
борщ в горщику - фото крок 10
10. Вилийте отриману рідину в горщик. Долийте до верху води.
борщ в горщику - фото крок 11
11. Накрийте борщ в горщиках кришками і відправляйте в духовку, нагріту до температури 180 градусів. Томіть борщ протягом півтори години, після чого відразу ж подавайте до столу.
борщ в горщику - фото крок 12
12. Смачного!

Схожі рецепти