Болгарський перець з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати болгарський перець з овочами, і в вашому літньому меню з'явиться ще одне смачне і корисне блюдо!
Ця страва особливо порадує вегетаріанців, а м'ясоїди воно стане в нагоді в пісні дні або в якості легкого гарніру - наприклад, до курки. Подавати його можна і гарячим, і холодним - мені подобається перший варіант, а чоловікові другий, але ми не сваримося - кожен їсть перець так, як йому завгодно; ).
Інгредієнти прості і в сезон недорогі, а для тих, хто літо проводить на дачі, біля власного городу, так і взагалі наідоступнейшіе. При цьому ви завжди можете змінити смак страви, використовуючи різні спеції і приправи - наприклад, такі перці з каррі зовсім не те, що з хмелі-сунелі або прованськими травами. Причому смачно виходить і в тому, і в іншому, і в третьому випадку! :)
Ледь не забула - рецепт приготування болгарського перцю з овочами дуже навіть підходить для тих, хто не проти скинути пару зайвих кілограмів; ).
- Перець болгарський - 10-12 штук
- Баклажани - 2-3 штук
- Морква - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Помідори - 8-10 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Зелень петрушки і кропу - За смаком
- Масло рослинне - 0, 3 склянки
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вода - 1, 5 склянки
Після цього баклажани треба обсмажити на добре розігрітій сковороді, поступово підливаючи масло, до рум'яного кольору.
Знімаємо з плити і даємо охолонути.
Подавати ароматні перці з овочами неодмінно зі свіжою сметаною!