Бісквітні тістечка
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім, як зробити бісквітні тістечка за дуже простим рецептом, який я взяла з одного кулінарного журналу. Тістечка виходять просто розкішні - рекомендую спробувати!
Всі члени нашої родини назубок знають, як зробити бісквітні тістечка в домашніх умовах, оскільки ми займаємося цим мало не щонеділі. Діти беруть різні формочки і ми дружно вирізаємо з бісквіту сердечка, зірочки і силуети тварин. Таке проведення часу на кухні дуже зближує. Таким чином, бісквітні тістечка стали нашою сімейною традицією. Діти їдять його зі згущеним молоком, ми з дружиною - з домашнім варенням. Готуйте і насолоджуйтеся чаюванням!
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 0, 5-1 чайних ложки
Приготуйте форму для випікання і включіть її на 180 градусів.
Мартенс відділи Желтков.
Гарненько збийте білки.
Змішайте жовтки з білим і ванільним цукром. Потім додайте до них збиті білки, все перемішайте.
Перемішуючи, по чуть-чуть додавайте просіяне борошно.
У вас вийде рідке тісто.
Вилийте все тісто в форму для випікання.
Випікайте бісквіт 10 хвилин. Потім, не відкриваючи духовку, а тільки вимкнувши її, потримайте бісквіт всередині ще 10 хвилин. І відкривши духовку, дайте йому охолонути протягом 10 хвилин.
Візьміть формочки з будь-якою формою, і видавіть ними з бісквіту тістечко.
Подавайте бісквітні тістечка з варенням або вареним згущеним молоком. У вас вийде приголомшливе частування до чаю.