Рецепт Біголі в качиному соусі фото

Біголі в качиному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви
Час приготування: 35 хв.

Тонкий і вишуканий рецепт для найвимогливіших гурманів. Традиційна венеціанська кухня.

Кількість порцій: 4
  • Свіжа паста Біголі - 400 грам
  • Печінку качки - 100 грам
  • М'ясо качки - 100 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Олівоквого масло - 20 грам
  • Овочевий бульйон - 2 L
  • Стиглі помідори - 60 грам
  • Ріпчаста цибуля - 60 грам
  • Червоне вино - 100 грам
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Майоран - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Пармезан - 1 штука (за смаком)
  • Петрушка - 1 щіпка
біголі в качиному соусі - фото крок 1
У сковороді з вершковим маслом обсмажити цибулю, добавить потроха, печінку і м'ясо качки. Перемішати.
біголі в качиному соусі - фото крок 2
Влити червоне вино, дати йому випаруватися і приправити сіллю.
біголі в качиному соусі - фото крок 3
Додати зелень, лавровий лист і помідори в останню чергу. Тим часом відварити Біголі в киплячій підсоленій воді.
біголі в качиному соусі - фото крок 4
Коли паста Біголі готова (аль данте), перекладіть її в соус і ретельно перемішайте.

Схожі рецепти