Біголі в качиному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Тонкий і вишуканий рецепт для найвимогливіших гурманів. Традиційна венеціанська кухня.
Кількість порцій: 4
- Свіжа паста Біголі - 400 грам
- Печінку качки - 100 грам
- М'ясо качки - 100 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Олівоквого масло - 20 грам
- Овочевий бульйон - 2 L
- Стиглі помідори - 60 грам
- Ріпчаста цибуля - 60 грам
- Червоне вино - 100 грам
- Чебрець - 1 щіпка
- Майоран - 1 щіпка
- Лавровий лист - 1 штука
- Пармезан - 1 штука (за смаком)
- Петрушка - 1 щіпка
У сковороді з вершковим маслом обсмажити цибулю, добавить потроха, печінку і м'ясо качки. Перемішати.
Влити червоне вино, дати йому випаруватися і приправити сіллю.
Додати зелень, лавровий лист і помідори в останню чергу. Тим часом відварити Біголі в киплячій підсоленій воді.
Коли паста Біголі готова (аль данте), перекладіть її в соус і ретельно перемішайте.