Бігмак в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.
Всесвітньовідома американська булочка з котлетами на вашому столі! Приготуйте бігмак будинку, це буде набагато смачніше і корисніше. Такий"бутерброд" стане прекрасним сніданком або вечерею.
Опис приготування:
Американська кухня дуже проста, але дуже смачна. Щоб дізнатися, як приготувати бігмак в домашніх умовах, прочитайте цей рецепт. Ситне і швидке в приготуванні блюдо припаде до душі як дорослим, так і дітям.
- Печиво - 1 штука
- Булочка з кунжутним насінням - 1 штука
- Котлета - 2 штуки
- Подрібнену цибулю - 2 чайних ложки
- Маринований огірок - 1 штука
- Сир - 2 скибочки
- Подрібнений салат - 1/4 склянки
- Майонез - 1/2 склянки (соус)
- Французький салатний соус - 2 Ст. Ложки (соус)
- Солодкий розсіл - 1 Ст. Ложка (соус)
- Гірчичний - 1/2 Ст. Ложки (соус)
- Цукор - 1 Чайна ложка (соус)
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки (соус)
- Цибулевий порошок - 1/2 чайних ложки (соус)
- Паприка - 1/2 чайних ложки (соус)
Змішайте всі інгредієнти для соусу і збийте з за допомогою блендера.
Розріжте булки на рівні частини.
"Подгоните" котлети за розміром булок.
Підсмажте котлети з двох сторін на сковороді-гриль до готовності.
Підсушіть булки з двох сторін на сковороді або в духовці.
Намажте на булки соус.
Викладіть зверху нарізаний салат.
Потім покладіть сир.
Зверху сиру покладіть пару кружечків огірка і гарячу котлету, потім - знову сир.
Повторіть всі дії, зробивши другий шар бігмака.
Подавайте блюдо гарячим. Смачного!