Рецепт Бефстроганов з картоплею в духовці фото

Бефстроганов з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Бефстроганов з картоплею - прекрасний варіант другого блюда, який сподобається і дорослим, і дітям. Найголовніше в приготуванні - добре відбите м'ясо. Смачно!

Бефстроганов з картоплею в духовці - дуже ситне блюдо, з вдалим поєднанням інгредієнтів. Це м'ясне блюдо підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері. Якщо ви хочете підкорити серце і шлунок чоловіка, раджу приготувати м'ясо по моїм рецептом.

  • Яловичина - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 200 грам
  • Червоне вино - 1 Склянка
  • Морква - 4 штуки
  • Селера - 4 штуки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Яловичий бульйон - 500 мілілітрів
  • Печериці - 250 грам
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Вустерський соус - 1, 5 Ст. Ложки
  • Заморожений горох - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
бефстроганов з картоплею в духовці - фото крок 1
1. М'ясо відбийте і наріжте кубиками, приправте сіллю і перцем за смаком.
бефстроганов з картоплею в духовці - фото крок 2
2. Обсмажте у великій каструлі на рослинному маслі.
бефстроганов з картоплею в духовці - фото крок 3
3. Додайте в ту ж каструлю бульйон, нарізану селеру і цибулю. Гасіть на середньому вогні протягом 3-5 хвилин. Влийте червоне вино і випарити алкоголь.
бефстроганов з картоплею в духовці - фото крок 4
4. Картопля і гриби крупно наріжте.
бефстроганов з картоплею в духовці - фото крок 5
5. Додайте до м'яса картопля, морква, часник і гриби. Приправьте перцем, лавровим листом і соусом. Гасіть все під кришкою до напівготовності картоплі.
бефстроганов з картоплею в духовці - фото крок 6
6. Всипте в каструлю борошно для густоти підливи і ретельно перемішайте. Зніміть з вогню м'ясо і поставте його готуватися в духовку на 1, 5 годин 180 градусів.
бефстроганов з картоплею в духовці - фото крок 7
7. В кінці прикрасьте горошком і подавайте блюдо гарячим. Смачного!

Схожі рецепти