Бефстроганов з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Бефстроганов з картоплею - прекрасний варіант другого блюда, який сподобається і дорослим, і дітям. Найголовніше в приготуванні - добре відбите м'ясо. Смачно!
Бефстроганов з картоплею в духовці - дуже ситне блюдо, з вдалим поєднанням інгредієнтів. Це м'ясне блюдо підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері. Якщо ви хочете підкорити серце і шлунок чоловіка, раджу приготувати м'ясо по моїм рецептом.
- Яловичина - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 200 грам
- Червоне вино - 1 Склянка
- Морква - 4 штуки
- Селера - 4 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Яловичий бульйон - 500 мілілітрів
- Печериці - 250 грам
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Вустерський соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Заморожений горох - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 3 зубчики
1. М'ясо відбийте і наріжте кубиками, приправте сіллю і перцем за смаком.
2. Обсмажте у великій каструлі на рослинному маслі.
3. Додайте в ту ж каструлю бульйон, нарізану селеру і цибулю. Гасіть на середньому вогні протягом 3-5 хвилин. Влийте червоне вино і випарити алкоголь.
4. Картопля і гриби крупно наріжте.
5. Додайте до м'яса картопля, морква, часник і гриби. Приправьте перцем, лавровим листом і соусом. Гасіть все під кришкою до напівготовності картоплі.
6. Всипте в каструлю борошно для густоти підливи і ретельно перемішайте. Зніміть з вогню м'ясо і поставте його готуватися в духовку на 1, 5 годин 180 градусів.
7. В кінці прикрасьте горошком і подавайте блюдо гарячим. Смачного!