Бефстроганов в духовці
(покроковий рецепт з фото)
А чи не хочете приготувати бефстроганов в духовці в домашніх умовах? Раджу спробувати дане блюдо, оскільки смак м'яса, приготованого за цим рецептом, не залишить нікого байдужим.
М'ясо слід попередньо обсмажити, після чого тільки запікати його. Одного разу в ресторані мені подали це блюдо, після чого бефстроганов в духовці в домашніх умовах стало традиційним в нашій родині. Не забудьте зробити соус, щоб м'ясо було соковитим і залишилася підлива для гарніру.
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Вершки - 40 грам
1. Беремо яловичину, моєму її і нарізаємо соломкою. Зверніть увагу, що м'ясо краще нарізати середньої товщини і довжини.
2. Тепер відправляємо його смажитися на сковороду. Готуємо до напівготовності на слабкому вогні.
3. В середині смаження відправляємо до нього цибулю. Шинкувати його краще півкільцями. Солимо і перчимо нашу яловичину і приправляємо за смаком.
4. Цибуля можна обсмажувати і перед м'ясом ( по вашим смаковим уподобанням). Тепер відправляємо яловичину в форму для запікання і заливаємо вершки. Ретельно перемішуємо, накриваємо фольгою і відправляємо в духовку на 30-40 хвилин. Температура духової шафи повинна бути близько 180 градусів.