Рецепт Бажання по ГОСТу фото

Бажання по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Бажання
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Бажання - традиційне святкове блюдо російської кухні зі свинини або яловичини, запечене великим шматком. Ділюся рецептом буженини по ГОСТу.

Опис приготування:

Якщо вам належить накриття святкового столу, безсумнівно, його прикрасою буде буженина. Пропоную рецепт буженини, приготовленої по ГОСТу, він дуже простий, впорається навіть недосвідчена господиня.

  • Свинина - 960 грам
  • Сіль - 24 грам
  • Часник - 1 грам
  • Перець червоний гострий - 1 грам
бажання по ГОСТу - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
бажання по ГОСТу - фото крок 2
Підготуйте посолочной суміш з солі, червоного перцю і часнику, яка повинна становити 2, 75% від ваги м'яса. У свою чергу посолочной суміш повинна складатися з солі (91%), часник (3, 5%), червоний мелений перець (5, 5%).
бажання по ГОСТу - фото крок 3
Всипте посолочной суміш в поліетиленовий пакет.
бажання по ГОСТу - фото крок 4
Покладіть шматок свинини і добре потрясіть, помасажуйте. Після чого помістіть на кілька годин на холод для маринування.
бажання по ГОСТу - фото крок 5
Помістіть свинину в форму для випічки, жиром вгору.
бажання по ГОСТу - фото крок 6
Накрийте фольгою, зробіть у фользі проколи в декількох місцях.
бажання по ГОСТу - фото крок 7
Запікайте при температурі 120-150 градусів 3-5 годин. Приблизно за 30 хвилин до закінчення запікання зніміть фольгу, полийте соком і запікайте в відкритому вигляді. Температура в шматку м'яса повинна бути не нижче 70 градусів.
бажання по ГОСТу - фото крок 8
Gotovuû buženinu круто.
бажання по ГОСТу - фото крок 9
Подавайте буженину нарізану на скибочки з гірчицею або хріном. Це смачне блюдо прикрасить будь-який святковий стіл.

Схожі рецепти