Рецепт Бажання «Новорічна» фото

Бажання «Новорічна»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Часник
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Страви цілком

До святкового столу кожна господиня хоче зробити багато смачних страв. Хочу запропонувати відмінний варіант буженини. М'ясо виходить ароматне, дуже смачне, соковите і красиве на колір! дивіться…

Перш, ніж ви дізнаєтеся, як приготувати буженину & ​​quot; Новорічну", хочу звернути увагу на вибір м'яса. Для любителів сухої буженини підійдуть пісні частини свинини, а для соковитою закуски - більш жирні шматочки, наприклад, шия. Починайте приготування за два-три дні до святкового столу, м'ясо маринується довго, запікається, а ще 12 годин витримується в холодильнику. Отже, приступимо!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Дижонская гірчиця (французька) - 3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
бажання
Підготуйте продукти. Я не люблю жирне м'ясо, тим більше на святковому столі, де багато майонезних салатів зазвичай. Я беру саме пісне м'ясо. Орієнтуючись на свій смак, купите вподобаний шматочок. Вимийте ретельно, обсушити і підготуйте спеції, олія.
бажання
Приготуйте маринад для м'яса: з'єднайте масло, гірчицю, сіль, перець, прованські трави, часник. Перемішайте гарненько.
бажання
Натріть м'ясо рівномірно з усіх боків ароматної масою. Загорніть його в фольгу і відправте в холодильник на 4-5 годин.
бажання
Промариноване м'ясо дістаньте з холодильника, щільно оберніть фольгою в кілька шарів і відправте в духовку на 3-4 годину, температура - 180 градусів. Запікайте.
бажання
Для 30 хвилин до закінчення запікання відкрийте фольгу, полийте жиром, який утворився в фользі, кілька разів м'ясо і зарумяньте верх. Потім загорніть знову щільно фольгу і приберіть м'ясо на 12 в холодильник. Після чого буженину можна вважати готовою. Нарізайте скибочками і подавайте з зеленню і овочами. Приємного!

Схожі рецепти