Азіатський салат
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з куркою, грибами, шпинатом і локшиною. Дуже смачна страва з неповторним ароматом.
Все просто: курку обсмажте, локшину відваріть. З'єднайте всі інгредієнти для салату, приправте і насолоджуйтеся. Але все по порядку!
- Рисова локшина - 150 грам
- Сушені гриби - 60 грам
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 1/2 чайних ложки
- Листя шпинату - 150 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Курячі стегна - 3 штуки
- Шеррі - 2 Ст. Ложки
- Темний соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Світлий соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Насіння кунжуту - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний перець - 1 щіпка (за смаком)
1
Гриби замочіть в теплій воді на 10-15 хвилин. Потім воду злийте.
2
Відваріть рисову локшину в підсоленій воді, відповідно до інструкцій на упаковці.
3
Нагріти сковороду і обсмажте курячі стегенця на середньому вогні з обох сторін до готовності.
4
На іншій сковороді розтопіть Олія для смаження, додайте кунжутне Олія. Обсмажуйте грибочки 10 хвилин. Додайте часник, листя шпинату, сіль, темний соєвий соус, світлий соєвий соус і 1 столову ложку Хересу. Готуйте 2-3 хвилини. Зніміть з вогню, додайте оцет і перемішати з локшиною.
5
Додайте 1 столову ложку курячого жиру зі сковороди в локшину. Викладіть локшину в чисту сковороду, додайте Херес і 2 столові ложки води.
6
Кісточки з курячих стегон видаліть і наріжте м'ясо, додайте в салат.
7
Також додайте насіння кунжуту, сіль і poperčite.
8
Готовий салат подавайте до столу, смачного!