Рецепт Азіатський салат фото

Азіатський салат
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Салати

Рецепт приготування салату з куркою, грибами, шпинатом і локшиною. Дуже смачна страва з неповторним ароматом.

Все просто: курку обсмажте, локшину відваріть. З'єднайте всі інгредієнти для салату, приправте і насолоджуйтеся. Але все по порядку!

  • Рисова локшина - 150 грам
  • Сушені гриби - 60 грам
  • Олія - 3 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 1/2 чайних ложки
  • Листя шпинату - 150 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Курячі стегна - 3 штуки
  • Шеррі - 2 Ст. Ложки
  • Темний соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Світлий соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Насіння кунжуту - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Чорний перець - 1 щіпка (за смаком)
1
Гриби замочіть в теплій воді на 10-15 хвилин. Потім воду злийте.
2
Відваріть рисову локшину в підсоленій воді, відповідно до інструкцій на упаковці.
3
Нагріти сковороду і обсмажте курячі стегенця на середньому вогні з обох сторін до готовності.
4
На іншій сковороді розтопіть Олія для смаження, додайте кунжутне Олія. Обсмажуйте грибочки 10 хвилин. Додайте часник, листя шпинату, сіль, темний соєвий соус, світлий соєвий соус і 1 столову ложку Хересу. Готуйте 2-3 хвилини. Зніміть з вогню, додайте оцет і перемішати з локшиною.
5
Додайте 1 столову ложку курячого жиру зі сковороди в локшину. Викладіть локшину в чисту сковороду, додайте Херес і 2 столові ложки води.
6
Кісточки з курячих стегон видаліть і наріжте м'ясо, додайте в салат.
7
Також додайте насіння кунжуту, сіль і poperčite.
8
Готовий салат подавайте до столу, смачного!

Схожі рецепти